Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Kék bálna "játék", ha...

A Kék bálna "játék", ha 2013-ban indult el Oroszországból, akkor miért ez év márciusában hallottunk róla nagyon sokat?

Figyelt kérdés
Már akkor is kiakartam ezt a kérdést írni, de mindig elfelejtettem, ma meg eszembe jutott.

2017. aug. 1. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Időbe telt, amíg ideért és lett egy magyar áldozata. Ahogy a menekültek is csak 2015-re értek ide, pedig már 2011 óta tart a polgárháború Szíriában. :)
2017. aug. 2. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem pont ugy van ahogy sok helyen leirjak. En 16 eves vagyok Moszkvaban lakom ott jarok iskolaba is rengetegen probaltak jatszani vele az osztalyombol is de ez nem ugy ment. Par embert bevalogattak akiken lattak, hogy hajlamosak az ongyilkossagra es ravettek oket, megzsaroltak (allitolag) ez a Vk-n tortent az olyan mint magyarba a facebook. Vigyazni kell az internettel es nemkell hulyesegeket csinalni rajta ennyi a lenyeg :) Nekem peldaul van olyan ismerosom itt kint aki ismert 1-2 aldozatot
2017. aug. 3. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A valaszra visszaterve Oroszorszagba 2016-17 be ez mar reg lejart lemez miota letartoztattak azt aki csinalta ezt, nem tudom miert ilyen keson jutott el a hir Magyarba
2017. aug. 3. 15:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi kettes! Te ismersz áldozatokat? A jelentkezésből gondolták, hogy ő befolyásolható vagy 1-2 próbát kellett kiállnia? Nem akarom kipróbálni, csak érdekel
2017. aug. 3. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek halistennek. Hat valahogy ugy igen.
2017. aug. 4. 14:29
 6/6 anonim válasza:
56%

Amúgy ez nem igaz!

Vagyis úgy értem hogy a Kék bálna kitalálója nem ölt meg ,és nem is fog megölni senkit(tudjátok nem?:hogy ha nem viszed ki akkor megölik a családod)... na ez!

nem igaz!szóval a ki játszik ezzel nem kell végigvinnie, és nyugodjon meg mert nem ölik meg a családját(ez csak fenyegetés, de nem igaz)!!!

2017. nov. 23. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!