Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vélemények erről? Ti hogy...

Vélemények erről? Ti hogy reagáltatok vna?

Figyelt kérdés
Ma az utcán egy elég gyökér kinézetű gyerek csak úgy leszólított, ki tudnám-e bogozni az össze-vissza összecsomósodott fülhallgatóját.Normális esetben kiröhögtem vna, és továbbmegyek, vagy mondanám, h ne haragudj, de ezt minek én tenném, hiszen nem vagyok a csicskája, meg egyébként is hogy lehet ilyen béna vagy lusta, h ezt ne tudja egyedül.De épp egy elég megrázó hírt kaptam egy negyed órával azelőtt, eléggé össze is vtam zavarodva, így vmi miatt kibogoztam neki 1 perc alatt, aztán magyarázkodott, h tudja, h parasztság meg örök hála blablabla, de mégis zavar, h ennyire hülyének néz, én meg még meg is csináltam, holott nem jellemző rám, de most eléggé meglepett a kérés, meg amúgy is persze egészen máshol jártam gondolatban....ti hogy reagáltatok vna.....amúgy ha a kedves illető olvasná esetleg üzenem neki, h legközelebb ha látnám, akkor kap egy kis letolást azért, h ilyen pofátlan :D
2010. máj. 23. 01:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ok, talán a gyökér szó nem volt a legkedvesebb, de igaz, úgy láttam, h nem föltűnően, de egészen 100as nem volt.....de mind1 nem is tudom miért problémázok ezen, talán mert tegnap tényleg elég megrázó dolgok történtek, és igazából úgymond azt sem tudtam nagyon hol vagyok.Szívesen segítek bárkinek, akár az utcán, ha indokoltnak látom, de ezt sztem egyedül is megoldhatta vna, legalább is én nem kérnék meg senkit, h bogozza ki a fülhallgatómat, én érezném magam kellemetlenül.Egyébként még soha nem láttam itt (kisváros)....gondolom vkihez látogatóba jött.Mindegy is ....::)) Kösz a válaszokat!! :)
2010. máj. 23. 10:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, egy enyhén értelmi fogyatékos embernek nehéz az ilyen ép ember számára egyszerűnek tűnő feladatot megoldani (el sem hinnéd milyen erőfeszítés - dolgoztam már ilyen helyen). Lehet nem is gondolnád az enyhén fogyatékosokról, hogy azok. Persze nem biztos, hogy értelmileg akadályozott volt, de szerintem ez jó érzéssel töltsön el és ne csicskásként gondolj magadra, hogy segítettél neki. Az, hogy valaki azt mondja, ezzel megszívattak, hát nem tudom szerintem ebben számodra semmi ciki nincs, hogy 1percet rászántál egy idegennek az életedből.
2010. máj. 23. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:

25 éves vagy?????????????

És egy napja ezen rágod magad, hogy segítettél az utcán valakinek? Mertha azt mondtad volna, nem segítettél és azon gondolkoznál, hogy kellett volna e- még azt mondom értem. Vagy mondjuk kirabolt volna a srác, amíg a fülhallgatójával bajlódsz, szintén érteném. De most az a bajod, hátha meglátott valamelyik gyökér haverod, hogy segítesz valakinek és most mit fognak szólni? Na de ez is már 25 évesen (még egy tinitől oké)

És te gyökerezed le a srácot meg mondod hogy nem százas. Hát te is közelebb vagy a nullához, mint a százhoz. Mondjuk viccesen is felfoghatjuk, két bolond összetalálkozik az utcán....

2010. máj. 23. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!