Az Erzsébet Tábor igaz, hogy nem lehet kötelező? Penészleken azt állítja az igazgatónő, hogy az!
3: Van, aki hiába gyakorol, neki ez nem sikerül. Viszont valami másban jó lenne, például ének, vagy valami más, ami nincs a táborban. Én is mindig félek, hogy a szög helyett az ujjbegyemet találom el a kalapáccsal, ezért nem ütök olyan bátran.
Beszéld meg az igazgatónővel, hogy legyen olyan is, amit a testvéred szívesen csinál. Vagy próbáljátok meg igazolni neki!
Akkor ez egy kényszertábor! Hol is van? Recsken?
- Soha nem értettem, hogy miért kell olyanokkal piszkálni embereket, amihez nincs tehetségük.
Mindig eszembe jutnak az általános iskolai rajz-, ének-, gyakorlati-, illetve testnevelés órák, - élen az ének órákkal, amikor tudta ország-világ egy-egy tanulóról, hogy itélet-végrehajtó hangja van, de a buta ének tanár következetesen arra kényszerítette szerencsétlent, hogy énekeljen, amikor mindenki tudta, hogy mi lesz ennek a végeredménye. Miért nem lehet elintézni (pl.) azzal egy ilyet, hogy "Fiam! Mondjál két magyar zeneszerzőt!... Mondd meg, hogy melyik korban élt(ek)?... Melyek a legfőbb műveik?" PONT! - Miért kell piszkálni valakit azzal, amihez köztudottan nincs tehettsége?
Speciel, szín ötös voltam énekből, ill. rajzból is, de nagyon, és őszintén sajnáltam (még gyerekfejjel is) azokat a társaimat, akiket így piszkáltak.
A kérdésben felhozott szitu meg attól lesz érdekes (ha ez ebben a formában valóság), hogy a szerényebb képességű családokat (is) belekényszerítik abba, hogy kelletlen dolgokba invesztálják az Erzsébet utalványt, - holott számos, SZÁMUKRA értelmesebb, értékesebb dologba is invesztálhatnák!
Tudom!
Ajándék lónak üssd ki a fogát!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!