Milyen Kdramat ajánlotok?
Van választék bőven, mert 2016 kdramák éve volt :D Én most csöppentem bele az egészbe pont 1 éve a W-Two Worlds-szel, és annyira megszerettetett velem mindent koreával kapcsolatban, hogy azóta sem szabadulok tőle:D.
Szóval a W-t nagyon nagyon ajánlom, de mellette a Descendants Of The Sun-t is, ami hatlmas siker volt tavaly év elején, úgyhogy nem igazán lehet nem imádni, főleg most, hogy a főszereplő páros a való életben is bejelentette az eljegyzését! Aztán decemberben végignéztem a Goblin című sorozatot, ami baromira a hatása alá volt, nekem borzasztóan bejött. Ez a top 3-am, mindenképpen nézz bele, ha lesz időd, szerintem nem fogod megbánni :) Ha ezeket már ismered, én még végignéztem a Scarlet Heart Ryeot, a Moonlight Drawn By Clouds-ot, a Ruler - Master Of The Maskot, a Legend Of The Blue Seat, a K2-t, a Lets Fight Ghost -ot, a My Sassy Girlt, a My Only Love Song-ot... Hozzám ezek mind közel állnak, bármikot szívesen visszanézem őket, úgyhogy remélem, neked is tudtam segíteni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!