Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pride - nálunk miért nem tud...

Pride - nálunk miért nem tud ilyen normális lenni? És miért nem mennek ki a normális melegek is?

Figyelt kérdés

pl:

[link]

a tengerészet egy tisztje lett Mr Gay 2017, és semmi cirkusz, semmi érpataki polgármester ... szal lehet ezt normálisan? ja és a legjobb, ami tetszett: a heterókat meginterjúvolva azt mondták, hogy ők érzik magukat megtisztelve, amiért mindenki szabad és a melegek is nyíltan kimutathatják szerelmüket stb. hát mit is mondjak, nem magyar mentalitás az tuti, de még mindig az a kérdés, ők miért tudnak normálisak lenni? nálunk vajon lesz egyáltalán 20 év múlva olyan, hogy a honvédség egy tisztje nyeri a Mr Gay címet és azt nyilatkozza, mint ez a csávó, hogy pont a heteró társai biztatták h induljon érte, mert ők is látják h királyul néz ki?

szóval mit szóltok? nálunk ezt miért nem lehet így?

[link]

2017. júl. 2. 20:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
5%

10.

Mi vívott ki? Milyen joga nincs a "melegnek"?

2017. júl. 2. 23:21
 12/40 anonim ***** válasza:
16%
Ok és miért kell nekem elviselni, hogy már lassan én leszek az abberált mert azt merem mondani, hogy ez bűn. Vagy a szólásszabadság csak egy irányban működik? Mert nekem nagyon úgy tűnik. Pont ők hangoztatják, hogy joguk van szabadnak lenni, de a valóságban ha bárki bármilyen kritikát meg mer fogalmazni a melegekről azt elhallgattatják, lehülyézik, visszamaradottnak bélyegzik vagy esetleg meg is büntetik. Tehát a valóságban csak egy véleményed lehet. Na ez az igazán nagy probléma.
2017. júl. 3. 00:00
 13/40 A kérdező kommentje:

nekem meg az a kérdésem h miért csak itt (na meg tőlünk Keletre) jut eszébe bárkinek is negatív véleményt megfogalmazni, és pl egy német, francia, angol, spanyol meleg fiúnak a heteró haverjai is örülnek, ha sikerül neki párt találni, és már azt se értenék, miért kellene bármiféle negatív véleményt megfogalmazni.

Nekem pl személyesen volt ilyen élményem, hogy egy srác pletykából értesült arról, hogy X haverja netán meleg és állítólag egy pasija van, aztán először nevetett és nem hitte, de 2 sec után már mentegetőzött, hogy ha mégis így lenne, akkor ő tiszteli természetesen és hisz a szabad szerelemben szóval akkor minden jót nekik.

Én lepődtem meg a legjobban, mert magyar szemmel ez pont egy olyan fiútól hangzott el, akitől ez a mentalitás Maon elvárhatatlan lenne (egy amolyan gyúrós és jobbikos keverék, nagyon macsó volt a gyerek).

de mi az h milyen joguk nincs? hát most már alaptv-be is iktatták a legális diszkriminációt ... miről beszélünk akkor?

Szal egyáltalán miért érzel késztetést arra, h negatív véleményt megfogalmazz? Valaki kritizálta már pl a te heteró kapcsolatodat, azért mert heteró? Nos ... akkor hol is az egyenlőség? Érdekes kérdések ezek, mindenesetre az is tény, h eléggé ledöbbennek civilizáltabb országokban a magyarok többségének hozzáállásán.

2017. júl. 3. 06:21
 14/40 anonim ***** válasza:
13%

13.

Mondtál egy nagy semmit. Miért kellene tisztelnünk egy szexuális szokást? Semmi ok rá. Csak azért mert Nyugaton ez divat?

Hazánkban is van sok "meleg". Pl a néhai Antal Imre jut eszembe, egy ország imádta, vagy Gobbi Hilda, vagy Kulka János.

De azért szeretjük őket amit a színpadon, képernyőn tesznek, tettek. Ki a francot érdekel a szexualitásuk?

2017. júl. 3. 07:32
 15/40 anonim ***** válasza:

Évszázadokig nem volt normális dolognak tartva, miért pont manapság lenne?

Lehet bármit tenni, sosem fogják úgy elfogadni mint egy hetero kapcsolatot.

2017. júl. 4. 02:34
 16/40 A kérdező kommentje:

azért sok helyen sikerül elfogadni ugyan olyan természetességgel .. erre írtam h kell még nekünk sajnos év sztem, az itteni kommentek elég jól mutatják.

és megint mi ez a hülyeség h tisztelni egy szexualitást? nem, szó sincs róla, nem kell tisztelned semmiféle szexualitást! neked magát az embert kell tisztelned, pontosan annyira, amennyire egy heteró társadat. és azt főleg nem értem, megint miért egyszerűsítjük le az egész meleg-kérdést a színtiszta szexre, meg hálószoba-dologra? miért? talán szex nélkül tiszteled és úgy oké? ha egy kollégád elviszi a barátját egy céges hétvégi piknikre, de nem szexelnek ott, akkor tényleg fel se kapod a fejed, és az úgy tök természetesként rendben van neked is?

Ha igen, akkor oké, csak szal nem értem ezt az örökös erőlködést h "szexuális szokás". ahogy a heteróság sem az, természetesen a homoóság sem az. vagy neked a heteró életed csakis a titkos hálószoba-életből áll, aztán kifele kuss van mindenről?

2017. júl. 4. 07:14
 17/40 anonim ***** válasza:

Nagy ám a különbség az elfogadás és a tolerálás közt. :)

És bizony 90%-ban az utóbbi létezik.

2017. júl. 4. 13:13
 18/40 A kérdező kommentje:

naná h nagy, és sztem egy elég rossz kifejezés, hiszen én speciel nem értem, mit kellene egyáltalán tolerálni.

egyszerűen csak semleges jelenségként kell elfogadni és ennyi, de még ez se a legjobb szó, semlegesként kell hozzáállni, ennyi.-

as -30 fokot lehet tolerálni vagy sem, de olyat ami nem érint téged, azon mi tolerálni való van?

2017. júl. 4. 14:29
 19/40 anonim válasza:
0%
A fejlett Nyugatot most iszlám terroristák ott robbantják szét ahol akarják
2017. júl. 6. 16:12
 20/40 anonim válasza:
0%
Amúgy azért mert természet ellenes
2017. júl. 6. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!