Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma volt ballagás. Vártam egy...

Ma volt ballagás. Vártam egy díjat ami engem illetett volna meg de olyan kapta aki puncsos Lent?

Figyelt kérdés

A díj nevét nem mondom, csak annyi hogy en sokkal többet tettem a díjért, de nem kaptam meg, helyettem egy gazdag, nagy ember r*hadt gyereke kapta meg, aki tényleg nem erdemli meg.

Es nem, nem vagyok féltekeny, csak kíváncsi vagyok, miért az ilyen emberek érvényesülnek?

2017. jún. 24. 21:36
 1/7 anonim válasza:
96%
Mikor ballagtam általánosból, velem is ugyanez volt :D Hogy miért? Hát mert gazdag család gyereke, biztos előre lezsírozták, az iskola kapott cserébe egy vaskos borítékot ;) Így megy ez sajnos.
2017. jún. 24. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Jajj, az én sulimban is volt hasonló. A gyerek az igazgató unokája volt. Ez azért sokat elárul. :D

Le kell szarni és kész, nem ez a díj a legfontosabb dolog az életben, legyen vele boldog.

2017. jún. 24. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az ő szülei talán többet tettek az iskoláért mint a tieid, így jogos. :)
2017. jún. 24. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát én sem szegénysegből jöttem azért.

Nagyon sokat mondhatom...

Epp hogy ez nálunk volt jellemzőbb (pl. Tombola adomány)

2017. jún. 24. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"egy gazdag, nagy ember r*hadt gyereke kapta meg, aki tényleg nem erdemli meg."

Mit írnál, ha -csak tételezzük fel elméletileg, mert Te köztudottan nem vagy olyan- féltékeny lennél, kedves Kérdező?

2017. jún. 25. 04:50
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Hadd jegyezzem meg, h díjat az kap, akinek adnak. H kinek adnak, az nincs ok-okozati összefüggésben avval, h ki érdemli meg.

És mégis mire megy valaki a 18 évesen megkapott díjával?

Te tulajdonképp mit is "vesztettél"?

2017. jún. 25. 05:13
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Jó reggelt a való életben! Itt 8.os ballagáson kapott egy kettes átlagú gyerek SZÍNÖTÖS bizit(dehogyaf@$zombaaztnemtudom), anyu aki 8 évig SzMK tag volt meg wellness hétvégét...véletlenek márpedig vannak.
2017. jún. 25. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!