Miért nem adta oda?
"Ott derült ki, hogy 100 forinttal kevesebb van nálam, mint amennyi kellene. Az eladó nem adta oda annyiért amennyi nálam volt, és nem értem miért."
Ezt most komolyan nem érted? Mert akkor azt kell mondjam, hogy értelmi képességeid nem ütik meg egy kb. 6 éves gyerek szintjét sem. Ők már azért javarészt megértik, hogy ha valami x összegbe kerül, akkor hiába megyek oda <x pénzzel, nem tudom megvenni, mert nincs elég pénzem.
De ez annyira triviális, hogy kérdésedet csak trollkodásként tudom elkönyvelni, mert ennek nagyobb valószínűségét látom, mint annak, hogy tényleg nem érted a dolgot.
tobb infot kellett volt irni mert ennyibol ostobasag
eleve a kenyerek nem annyira meregdragak igy ha a 100 t csekely osszegnek tartod akkor magat a kenyeret is vagyis "ingyen is adhatnak"
mert 5-10 ft hiany senkit se erdekekhet ha rossz szemmel is nez de 100 azert mar penz
netan akkor nem ha 10100 ft ot kellene fizetned es azt elengedi
de ahogy irtak idegeneknek lehet 5 ost se engdik el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!