Tényleg mindenkinek olyan király a szobája külföldön?
Ez most komoly? Nyilván, főleg annak az ikszmillió embernek, akik a létminimum alatt élnek...
Valószínűleg a nézett videósok megkeresik a pénzt arra, hogy ilyen szobájuk legyen. Egyébként meg a pici és zsúfolt szoba is lehet harmonikus, ha szabadjára engeded kicsit a lakberendezői fantáziád és a kreativitásod, ezen ne is aggódj.
Dehogy is. :D
Nyilván room touros videót csak olyan csinál, akinek szép a szobája meg tele van olyan dolgokkal, amikkel el tud dicsekedni. :D Olyanok, akiknél málik a vakolat a falról vagy szegényes, ócska bútoraik vannak, nem fognak dicsekedő videót készíteni róla! :)
Én a kollégiumszobás bemutatós videókon ámultam régen mindig gondolván, hogy bezzeg Amerikában egy koleszos szoba nagyobb meg szebb, mint nekem az itthoni szobám, de aztán rákerestem, hogy ténylegesen hogy néznek ki külföldön a koleszek berendezése, és találtam olyan durva penészes, rozsdás, stb. szobaképeket, hogy azokhoz képest a magyar koleszok 5 csillagos szállodák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!