Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok selena gomez új...

Mit gondoltok selena gomez új klipjéről?

Figyelt kérdés

2017. jún. 18. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
A klip tetszik, de maga a dal szerintem gagyi lett.
2017. jún. 18. 13:23
 2/7 Sunshinedoll ***** válasza:
34%
Selena Gomez befejezhetné már az éneklést, mert ha az élete múlna rajta se tudna egy valamire való dalt összerikácsolni.
2017. jún. 18. 16:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem most kifejezetten a dalhoz tartozo kliprol, annak mondanivalojarol erdekelne a velemenyetek
2017. jún. 18. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor jött ki új száma? Nem is tudtam róla.
2017. júl. 18. 23:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Kettő is kijött, a Bad liar, meg egy másik is azóta, de szerintem mindkettő rém gagyi lett.
2017. júl. 19. 07:05
 6/7 BrekiX válasza:
Nekem tetszett,mert nagyon emlékeztetett a Varázslók a Waverly helyből című régi sorozatára. A téma elég furcsa volt,de ahhoz képest szerintem jó klippet hoztak ki belőle.
2017. júl. 28. 15:39
 7/7 anonim válasza:
Haterek kíméljetek!A Bad Liar-ről?Fantasztikus lett a klip,Selena megformált 4 karaktert is,és szerintem tök jól lett megoldva.
2017. szept. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!