Miért van az, hogy az emberek többségének a kék a kedvenc színe és a 7-es a szerencseszáma?
Figyelt kérdés
Vajon ennek mi lehet az oka?
Olvastam egy tanulmányt, melyben rengeteg statisztikát összehasonlítottak, és valóban az jött ki, hogy az emberek többségének a kék a kedvenc színe, a 7-es pedig a szerencseszáma, de még a tudósok, kutatók is azon gondolkoznak, hogy ez miért, vagy mitől lehetséges.
Szerintetek miért lehet ez?
Bár nekem nem a 7-es a szerencseszámom, de a kék nekem is a kedvenc színem, és azon kívül, hogy "szép", nem tudom megmagyarázni miért. Ez miért van?
2017. jún. 12. 14:43
12/13 rambull válasza:
Ami azt illeti nekem is kék a kedvenc színem és a szerencse számom is szintén a hetes! A kék szerintem nem meg lepő szép szín,fiús,stb! Azonban a hetes azért a szerencse számom mert nekem régebben a 2 volt, (azért mert szép szám minden jobb ha 2 van belőle, ha a dolgoknak van egy párja stb)! De a szerencse pénzem pedig egy 5 forintos volt, így nem tudtam eldönteni,hogy az ötös vagy a kettes legyen a szerencse számom így össze adtam a két számot így lett a hetes! nem hiszem,de remélem tudtam valamit segíteni! :)
13/13 anonim válasza:
A kék nyugtató hatású és elveszi az étvágyat szóval fogyókúrához is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!