Munkások, ti hová dugjátok el a pénzt és a személyit, az elszállásoláson?
Figyelt kérdés
Egy szobába beraknak 4 idegen embert, minimum. Ez a nagy kérdés, elmentem zuhanyozni vagy bárhovà, hová rejtenétek a legfontosabb dolgaitokat. Szekrényt is olyat kapok, amire lakatot sem lehet tenni.2017. jún. 11. 02:22
2/4 anonim válasza:
Vannak nagyon vékony, rejtett övtáskák, amit ruha alá rejthetsz, és vidd magaddal mindenhova. Ebbe a papírpénzeket, bankkártyákat, irataidat tedd, és legyen egy pénztárcád aprónak, napi használatra. A rejtettet ne is nagyon mutogasd. Vidd a zuhanyzóba is, éjszakára tedd a párnád alá.
Én a munkámból kifolyólag közel 20 éven át laktam a legkülönbözőbb emberekkel, kb. százzal, de soha nem loptak meg.
3/4 A kérdező kommentje:
És hol lehet olyat kapni? Köszönöm!
2017. jún. 11. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!