A sorstalanságról vagy a hullám című filmről kinek mi a véleménye? (Hosszan fejtsétek ki légyszives)
Szerintem a Hullám egy eléggé eltúlzott baromság. Sokkal bonyolultabb volt Hitler hatalomra kerülése mint hogy egy nagy csapat közösséget ad, és spontán fanatizál.
A Sorstalanságban pedig épp az az "idegesítő", hogy a fiú szemszögéből olyan, mintha természetes lenne mindez, csak sodródik az árral, és szót fogad a felnőtteknek. Épp ezért sokkal közelebb áll a valósághoz, szerintem jobb is.
A Sorstalanság egy iszonyatosan szörnyű, unalmas, hatásvadász film rossz zenével és pocsék színészi alakításokkal, tanulsága annyi, hogy ne legyél zsidó a holokauszt idején.
A hullám jó a rendezés, a párbeszédek és a színészi alakítások tekintetében is, sőt, még mondanivalója is van.
"Szerintem a Hullám egy eléggé eltúlzott baromság.'
Ugye azt tudod, hogy valóságon alapszik? Bár érdemesebb elolvasni a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!