Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy "cseszd meg"?

Mit jelent az, hogy "cseszd meg"?

Figyelt kérdés
Szerintem mindenki ismeri ezt a káromkodást, de az lenne a kérdésem, hogy a "cseszés" szó mit jelent, honnan ered egyáltalán?

2017. máj. 26. 09:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"nemi ösztön kielégítése, vagy paráználkodás végett nővel közösűl."

[link]

Gyakorlatilag a b betűs szónak a szinonimája.

Találgatok, de talán a csiszol szóból ered. Csak ekkor ugye mást "csiszolnak", ha érted mire gondolok.

2017. máj. 26. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ugyanazt, mint a b*zd meg, de vicces módon, ennek ellenére a cseszd meg sokkal lightosabb szófordulatnak minősül, olyan szituban is mondhatod, ahol a másik óriási illetlenség lenne
2017. máj. 26. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
A "csesznek" tehát azt jelent baxnak. De van egy ilyen nevű falu is várral. Én egyébként úgy is hallottam már, hogy "csessz oda az asztalra, ha nem tetsziv valami!".
2017. máj. 26. 10:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem. :D Köszi a válaszokat, ment a zöld.
2017. máj. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!