Egy fontos, de érdekes kérdés. Tudnátok segíteni? Többi lent!
Szóval, könyvet fogok írni, de nem tudom,hogy mi legyen a főszereplő neve! Ötletek? Pár kikötésem lenne!
1.Legyen egér név. (Igen, egér lesz a főszereplő)
2.Legyen fiú név.
3.A név mutassa azt, hogy a név viselője bátor, igaszságos, elszánt, okos, furfangos.
Egyébként ez egy kalandregény lesz, sok izgalommal, félelemmel.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Az lehet, hogy neked fontos ez a kérdés, de mitől is érdekes?
Egyébként pedig, ha még egy névvel sem tudsz felhozakodni, akkor nem lehet túl kreatív a történeted. (Az "egér kalandozni indul" téma pedig már elég lerágott csont. Geronimo, Rumini...)
Attól még lehet jó sztori, hogy egy milliószor feldolgozott történetet mesél el. Ezt csinálják Hollywoodban is már vagy 100 éve, és nem untak még rá az emberek.
Viszont abban én is egyetértek, hogy ha még neve sincs a főszereplődnek, illetve olyan nevet keresel, amelyik illik egy bátor, ravasz, furfangos egérhez, akkor inkább hanyagold is a könyvírást. A főszereplő lényed ugyanis nem attól lesz bátor meg furfangos, hogy milyen nevet adsz neki, hanem azzal teszed bátorrá és furfangossá, hogy jó, olvasmányos sztorit hozol össze róla. Ez pedig a nevét is hozzá illővé fogja varázsolni, legyen az bármi is. Magyarán ha egy bátor és furfangos egértörténetet írsz, az akkor is az lesz, ha Geronimonak, meg akkor is ha Jenőnek nevezed el az egeredet; ellenben ha bénára sikerül a sztori, akkor meg tökmindegy mennyire bátor és erős egérhez passzoló neve lesz a főszereplőnek, attól még a történet béna marad.
3. vagyok: Bocsánat, de én úgy gondolom, komolyan válaszoltam a kérdésedre. Írtam 4 nevet, amit úgy gondolok, hogy "illik egy bátor, igazságos, elszánt, okos, furfangos egérre".
Ehhez képest kapom a letolást, hogy "rohadtul nem érdekel".
Jól gondold meg kislány, hogy kit sértegetsz.
Az más dolog, hogy neked az én névjavaslataim nem jönnek be.
Akkor legalább áruld el, hogy magyar-e ez az egér, vagy külföldi!
A főszereplő nevének alapnak kéne lennie.
Lehet bármi a neve, ha a történet nem jó.
A Harry érdekes név? Igen, vagy nem egy sikersorozat főszereplőjének a neve.
A karakteredet nem a neve, hanem a tettei fogják meghatározni. A neve szinte mindegy, ha a személyisége érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!