Szerintetek nem szánalmas amikor valaki kiírja MSN-re, hogy ő most milyen lelki állapotban van? Vagy amikor kiír valamti, ami senki mást nem érdekel, tele smileykkal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 00:37
2/13 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy, csak saját magára hoz szégyent, amikor szánalmas dolgokat ír ki. Gondolom teis közéjük tartozol.
2010. máj. 17. 00:54
3/13 anonim válasza:
Én soha nem írtam ki de nem tartom szánalmasnak. Mit kellene ki írni oda? Nincs olyan dolog amire ne mondhatnánk rá hogy kitérdekel...
4/13 anonim válasza:
Én csak olyat írok ki ami szól valakinek. Persze nem biztos, hogy ez a többieknek is leesik. Lehet azt hiszik egymagamban röhögök. :D Bár ezt kétlem. Amúgy engem az tud kiborítani, ha valaki valami nyálas, csöpögős hülyeséget ír ki tele szívecskékkel. Meg világfájdalommal teli idézeteket, és még sajnáltatja is magát. Na szerintem ez szánalmasabb.
5/13 anonim válasza:
Nekem Több mint 2 éve kint van, hogy imádlak kicsim. ennyi.. Más nem nagyon.
6/13 anonim válasza:
Ha én kiírom, hogy rossz a kedvem ne zavarjatok, abban mi a szánalmas? Vagy hogy kiírom hogy beteg vagyok ezért nem válaszolok?!
Ha meg azt írom ki, hogy szerelmes vagyok, ahhoz sincs semmi közöd. Ha nem tetszik, töröld le az illetőt/illetőket.
De ha egy ember se marad az msn-eden akkor gondolkozz, hogy miért.
7/13 anonim válasza:
Utolsó igazad van:) Pl én is kiírom.pl ha ne zavarj akkor azt vagy ha valami öröm ér, vizsga akármi akkor meg azt. Ennyi erővel akármibe bele lehetne kötni, abba is h az van kinn, hogy imádlak kicsim. ennyi...
8/13 anonim válasza:
Én föl sem megyek, ha azt akarom, hogy ne zavarjanak, de egyébként meg mindenki szíve joga, hogy mit ír ki, és nem szánalmas szerintem.
9/13 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet.
Eleve nem jelentkezek be, ha azt akarom, hogy ne zavarjon senki.
Amúgy nekem is teljesen mind1, hogy ki mit ír ki.
10/13 anonim válasza:
tudod az én barátaimat érdekli, hogy hogy érzem magam, mi van velem...sajnállak, amiért a te barátaid szarnak erre vagy te szarsz így azokra, akik barátjuknak hisznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!