Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nem igazságtalan,...

Szerintetek nem igazságtalan, hogy Pál Feri atya nem vállal egyéni eseteket?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy évekkel ezelőtt még vállalt, de amióta ennyire felkapták, már csak papként dolgozik és előadásokat tart. Engem az szomorít el nagyon, hogy évek óta járok szakemberekhez, de mindig az az érzésem, amikor őt hallgatom, hogy ò sokkal kélyebbre lát bárkinél, és hogynő lenne a tökéletes segítő, aki meg tudná oldani a problémámat. Lehet, hogy önző vagyok, de szerintem a világ jobban járna, ha ő nem pap lenne, hanem pszichológus, aki előadásokat is tart. A mai embernek nem papra van szüksége, hanem olyan tapasztalt segítőkre, mint ő.
2017. máj. 18. 20:05
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
nemongya
2017. máj. 18. 20:31
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
a világ akkor járna jól ha valaki megtanítaná neki hogyan kell egy mikrofonba beszélni valaki pedig megmondaná neki hogy ne nevessen állandóan a saját viccein
2017. máj. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!