Miért piszkál ennyire? Ha tetszem neki, akkor miért ilyen bunkón fejezi ki?
Van az osztályomban 1 olyan srác, aki foltyon piszkál, egyfolytában oltogat, de olyan bunkün és bántón, h hihetetlen. Van amikor csak elmegyek mellette és belémköt...
Multkor találkoztam barátomm, azóta Romeozza, és folyton kérdezi, h "Mivan a Romeoddal?"
Meg mondja nekem pénteken, hogy " a csíkos pulcsi kövérít" (nem vagy kövér)Multkor ilyetszol: "kutya"
meg eszek erre ő: "fulladj meg"
Volt hogy göndör volt a hajam, és bevolt zselézve picit, vizeshatású zselével erre megszolal:"mivan esik kint, vizes a hajad?" mondom: "nálunk ezt zselének hívják"
Nagyon bunkón oltogat.
Ugy betudnék mosni neki egyet már:@
Nállam is ugyanez a helyzet. Mindig másképp próbálom a helyzetet megoldani. Általába nem szólok vissza semmit és abba is hagyja,de az ilyen balf.aszok nem értenek semmiből és a következő szünetbe már jön is. Ha visszaszólok az se jó mert akkor az lesz a vége hogy hatalmasat vitatkozunk,és a többiek szólnak ránk hogy miért kell ezt csinálnunk állandóan...Mi verekedni is szoktunk,szóval nyugodtan ajánlom hogy rúgj egy hatalmasat a bokájára,vagy csapd le egy jó vastag tankönyvvel:D:D
Amúgy tényleg az lenne a normális ha nem foglalkoznál vele,de magamból kiindulva én se mindig bírom ki hogyne szóljak vissza,akkor úgy érzem mintha ő győzne...
Az idő talán segít,és egyszercsak normális lesz és szerelmet vall vagy keress mást akit csesztetni tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!