Abigél, Gina szabálysértései?
Figyelt kérdés
Az Abigélben milyen szabálysértéseket követ el Gina a házirend ellen és ezekért milyen büntetéseket kap? Gyorsan mert Infó óra van és utána irodalom lesz, arra kell PLS!!444!!2017. ápr. 30. 18:04
1/6 anonim válasza:
csórikám, szar lehet vasárnap suliban lenni.
2/6 anonim válasza:
Klassz suli...
Hosszú hétvége vasárnap egy általad nem ismert és nem nézett műből kell feladatot megoldanod.
3/6 anonim válasza:
Meg akar szökni, megtartja éa elrejti a sminkcuccait (púder és rúzs), kiszökik éjszaka az udvarlójához.
Ezek jutottak eszembe.
4/6 anonim válasza:
Jó, nem voltam suliba, csak egy versenyre kell, és azt hittem, hogy így hamarabb jönnek majd a válaszok. És egyébként olvastam a művet csak régen, és nem emlékszem minden kis részletére. De jogos a vasárnap miatti kiakadás. A harmadik válaszadónak meg nagyon köszönöm az értékes és hasznos válaszokat!
5/6 anonim válasza:
#4 Én írtam a kérdést, csak egy másik profilomból
6/6 anonim válasza:
Kimondja a véleményét és ezért nagyon megharagszanak rá és meg akarják büntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!