Miért ilyen bunkók a mai gyerekek? Vagy így az emberek?
Figyelt kérdés
Szóval, buszom ültem és már nagyon tele volt. Az egyik megállóban felszállt egy idős néni. Pár méterre volt tőlem. Felálltam hogy átadjam neki a helyemet, de egy ilyen 12-13 éves kisfiú odaült. Már ez is elég nagy bunkóság. Ugye megkértem a fiút hogy álljon fel,mert én az idős néninek adtam a helyem. Mire a kisgyerek azt mondja: Fogd be a pofád te h...lye k...rva. Lesokkolt. Szegény néni nem tudott leülni. Azt hittem kipofozom ott helyben a gyereket,egy nővel ( vagy bárkivel) így beszélni..2017. ápr. 28. 14:23
1/8 anonim válasza:
Elég durva, engem multkor a suli udvarból oltogattak a 2.-3.osok tulajdonképpen ok nélkül, a tanárukkal beszéltem 2 percet ( családi barát).
2/8 anonim válasza:
Attol ilyenek a gyerekek, hogy a szuleik nem nevelik meg oket es ha valaki mas megprobalna megnevelni, akkor sok szulo meg fel is haborodik.
3/8 anonim válasza:
A helyedben a gyereket minimum kirángattam volna az ülésből.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem volt cigány. Ha cigány akkor megsemlepődöm...
2017. ápr. 28. 16:14
6/8 anonim válasza:
Nah, nem az ilyen gyereket kell megrángatni hanem a szüleit a legtöbb esetben :/
7/8 anonim válasza:
Ha meg a szülő rászól a gyerekre, jönnek a gyerekvédők, hogy szegény gyerek, csak önmegvalósít és a szülő akadályozza.
A tanárok tudnának többet tenni.
8/8 anonim válasza:
Sajnos bunkó és buta szülőknek szintén bunkó és buta gyerekük lesz.
Az agyontetovàlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!