Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nemrég olvastam: fakanállal...

Nemrég olvastam: fakanállal vert agyon egy 87 éves nénit, egy 18 éves ember. Milyen világban élünk?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Lassan már hétköznapi dolog lesz, sajnos :S

Mert az milyen, hogy a diákok(jelenben osztálytársaim) visszaütnek a tanárnak, ha csak meglegyinti őket, mocskosul visszabeszélnek, és képesek belerúgni a tanárokba..

13/L

2010. máj. 14. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Cigány volt.
2010. máj. 14. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Kirobbant már két világháború, előtte és utána is emberek millióit írtották ki csupán politikai okokból, de Te ezen akadsz fenn, és kérdezed meg, hogy "Milyen világban élünk?"...
2010. máj. 14. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Még hogy a mai fiatalok nem tudnak bánni a fakanállal...
2010. máj. 14. 21:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Istenem.... a középkorban azzal öltek meg embereket, hogy évekig lekötözve a fejükre csöpögtettek vizet és beleőrültek. Vagy ott a nyújtópad, vagy lenyeled a cérnát, majd a végét kihúzzák a seggedből és ide-oda húzogatják a beleiden keresztül.

Nah, ehhez képest milyen világban élünk ma? Ehhez képest egy csodálatos világban...

2010. máj. 14. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor ezt kapd ki:

[link]

2010. máj. 14. 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:

én ilyen híreket nem akarok olvasni,mert összeszorul a szívem,és elsírom magam..Amikor ezek az emberek fiatalok voltak,mindíg megadták a tiszteletet az öregeknek,normálisan viselkedtek velük,mégha szenilisek is voltak,megértették nekik..most ezek az emberek ezt kapják a fiataloktól..szerintetek milyen öregkoruk lehet?Egy öreg bácsika is..tanult,dolgozott,pihenni szeretne,senkinek nem árt,várja a nyugalmas békés halált,és ilyen embereket hátbarúgni!!!Mocskos egy társadalom ez!Van aki a középkort emlegeti,én meg a 50-es 60-as éveket,amikor ők voltak fiatalok,mert ilyenek akkor nem voltak,nem is vagyunk hozzászokva ilyesmihez,azért fáj a kérdezőnek is..ha a középkorból egyből kerültünk volna ide,akkor bizony jobb,de valljuk be volt ennél szebb időnk is,még a 80-as 90-es évek is jobbak voltak!Én akkor voltam gyerek.

24/L

2010. máj. 15. 14:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam írni, régebben nem volt ilyen. A középkort meg ne keverjük ide, nem a múlttal, a jelennel kell foglalkozni. Amúgy utána néztem, az elkövető, ahogy írta a 2 válaszoló: cigány volt, ezzel megint bizonyították, hogy ők nem emberek (persze mindig van kivétel)
2010. máj. 15. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Bezzeg ha magyar követi el, akkor nem mondod, hogy ők bizonyították, hogy nem emberek...
2010. máj. 15. 15:55
 10/11 anonim ***** válasza:
A magyarok ilyet NEM csinálnak. Ők nem bántják saját társaikat, nem támadják le az utcán a 10-14 éveseket és veszik el a telefonjaikat, mp3-jaikat (ahogy a környezetemben többször megtörtént), nem támadnak meg idős embereket az utcán (mint amit az egyik hozzászóló belinkelt, vagy akár ez is: http://www.youtube.com/watch?v=5VUb3Xe3TG8 ). Ebben a videóban is tisztán látszik hogy cigány szaros az illető. Az ilyeneket csak ők csinálják. A magyarok is követnek el bűntetteket de teljesen másféléket.
2010. máj. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!