Nemrég olvastam: fakanállal vert agyon egy 87 éves nénit, egy 18 éves ember. Milyen világban élünk?
Lassan már hétköznapi dolog lesz, sajnos :S
Mert az milyen, hogy a diákok(jelenben osztálytársaim) visszaütnek a tanárnak, ha csak meglegyinti őket, mocskosul visszabeszélnek, és képesek belerúgni a tanárokba..
13/L
Istenem.... a középkorban azzal öltek meg embereket, hogy évekig lekötözve a fejükre csöpögtettek vizet és beleőrültek. Vagy ott a nyújtópad, vagy lenyeled a cérnát, majd a végét kihúzzák a seggedből és ide-oda húzogatják a beleiden keresztül.
Nah, ehhez képest milyen világban élünk ma? Ehhez képest egy csodálatos világban...
én ilyen híreket nem akarok olvasni,mert összeszorul a szívem,és elsírom magam..Amikor ezek az emberek fiatalok voltak,mindíg megadták a tiszteletet az öregeknek,normálisan viselkedtek velük,mégha szenilisek is voltak,megértették nekik..most ezek az emberek ezt kapják a fiataloktól..szerintetek milyen öregkoruk lehet?Egy öreg bácsika is..tanult,dolgozott,pihenni szeretne,senkinek nem árt,várja a nyugalmas békés halált,és ilyen embereket hátbarúgni!!!Mocskos egy társadalom ez!Van aki a középkort emlegeti,én meg a 50-es 60-as éveket,amikor ők voltak fiatalok,mert ilyenek akkor nem voltak,nem is vagyunk hozzászokva ilyesmihez,azért fáj a kérdezőnek is..ha a középkorból egyből kerültünk volna ide,akkor bizony jobb,de valljuk be volt ennél szebb időnk is,még a 80-as 90-es évek is jobbak voltak!Én akkor voltam gyerek.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!