Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha félek egyedül...

Mit csináljak ha félek egyedül, éjszaka az utcán közlekedni?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és inkább nem megyek éjjel szórakozni, mert félek a hazajöveteltől. Senki ismerős nem lakik a környéken, akihez hozzá tudnék csapódni, hogy ne kelljen egyedül hazajönni, és annyi rosszat hall az ember...

Holnap osztálytalálkozóm lesz, és bár délután 4-kor találkozunk, én szerintem 8 órakor el fogok jönni, így is lesz 9 óra mire itthon leszek, tehát sötét lesz.

Ki hogyan oldja meg az ilyen dolgokat? Elsősorban persze női válaszolókat várok :)

2010. máj. 14. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

én is inkább hamarabb eljövök vagy nem megyek mert félek az egyedül menettől a sötétben...

de volt olyan h egyszer egyedül jöttem haza 9-10 körül és persze h leszólított 3 cigány..hát kicsit féltem..de szerencsére semmi rossz nem történt.

16L

2010. máj. 14. 19:32
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem alhatsz másnál? Ha a szüleid vagy a párod nem engedi, akkor mondd, hogy oké, ha eléd jönnek. Ha van jogsid, kérj kölcsön kocsit, azzal egyenesen hazamész. Én egy évet lehúztam a nyolcadik kerületben, nem lett semmi bajom. Óvintézkedéseket tettem, pl. nem, vagy csak bizsu ékszer, nem vettem fel drága ruhákat, nem tartottam magamnál készpénzt, egyáltalán semmilyen értéket, egy régi telefonnal mászkáltam. Nem volt semmi bajom, egyszer kérdezte meg tőlem éjszaka egy alak, hogy hány óra van, én szépen elővettem az ütött-kopott telefonom és megmondtam. Egyébként a karján volt karóra, szóval nyilván fel akarta mérni, érdemes-e velem kezdeni - meggyőztem, hogy nem :D
2010. máj. 14. 19:32
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Most olvasom az utolsó kommentedet. Ismerősöd sincs, aki hazahozna vagy kölcsönadná az autót? Vagy azért gondold meg a taxit, az osztálytalálkozók nagyon jók, próbáld megoldani, hogy tudj maradni :)
2010. máj. 14. 19:33
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a sprayket vadászboltban praktikerben is akár meg lehet venni 1000-1300 forintos áron.

Bár paprika sprayt vegyél, mert gázt magadnál tartani tilos.

Asszonynak is bevásároltam belőle, többet is vettem, hogy legyen + egy vipera is figyel, hátha kell, de még sokkolót is vennék, de csak a kilövőset :)

2010. máj. 14. 19:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
csajszi, tényleg inkább próbálj meg beszervezni magad mellé valakit, egyáltalán nem gáz, ha egy lány nem mer mászkálni sötétben egyedül, pláne pesten. vagy inkább menj taxival, az jó ötlet, ha senki nem tud kísérni, vagy eléd menni. vagy előbb eljössz az is jó. ne foglalkozz azokkal, akik ki akarnak nevetni, én is mindig megmondom, hogy egyedül nem jövök haza sötétben, és kész. vagy előbb jövök el, vagy valaki elkísér, punktum..:)
2010. máj. 14. 19:36
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
A feleségedet sokkolóval, viperával és paprikasprayvel küldöd el a piacra bevásárolni? :D:D Kicsit talán túlreagálod :DDD
2010. máj. 14. 19:36
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Még nem feleségem, de félteni féltem :)

Mikor hetekig nem tudtam hazajönni, akkor hordta csak magával, panaszkodott is, hogy 10 kiló a táskája :D

2010. máj. 14. 19:40
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szegény nő :DDDD Nem irigylem :DDDDD Téglát nem pakoltál még a cuccai közé? :D
2010. máj. 14. 19:41
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát megoldhatod az öltözködést ugy is, hogy viszel táskát, felöltözöl csinosan, hazafele jövet meg felveszel valami nem kihivót, pl farmer, meg kapucnis pulcsi.

És ha kapucni van a fejeden, akkor lefelé tudsz nézni, és ezáltal "gonoszabbnak" mogorvának tünsz.

Ez most lehet hogy vicces, de próbáld ki, ne nézz fel csak lefelé, és húzd rá a kapucnit teljesen a fejedre.

Unokatesóm meg barátom is ezt csinálja, és a közelükbe se mernek menni, igaz hogy fiúk de rémisztőek.

Énis kipróbáltam este, és bejött!!!

Nem bámulnak meg, mert nem látják az arcomat!

2010. máj. 14. 19:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket már lecserélte rám :)

Bár a spray még nála van, de jut eszembe egy csapágygolyó is van nála, 3 centis az átmérője kb. XD

2010. máj. 14. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!