Hogyan lehet két nemzet között ekkora különbség? Ami Magyarországon alapműveltség az Szlovákiában felsőoktatás?
Nem tudom miről beszélsz fiam, nekem rengeteg szlovák ismerősöm van és 8 évig ott laktam jómagam is. Semmi baj azzal az országgal.
A szlovák emberek a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem ellenségesek a magyarokkal (pár retardot kivéve, de az Magyarországon is dögivel van). Az meg hogy ami nálunk alapműveltség, náluk felsőoktatás, te jó isten. Ekkora dedó kijelentést. Halkan megsúgom, hogy a szlovák oktatás színvonalasabb a magyarnál. . De tudod mit? Miért nem tőlük kérded ezt szemtől szemben? Szerintem élve nem jutnál haza.
Azt se felejtsük el babám, hogy amíg sokan átmennek szlovákba dolgozni (mert kb 2x jobb a fizetés egyes helyeken - mondom egyes helyeken), addig a szlovák soha nem fog Magyarországra jönni ebből a célból. Hülye is lenne.
A szlovák kollégáim teljesen rendes, értelmes és barátságos emberek voltak. Ott még a romácska is tudja hol a helye. Ellenben itthon? Köpködnek egymásra, hátba szúrják egymást amikor csak lehet.
Ritka undorító ez a sárdobálás. 2017-ben az emberek még mindig nem képesek feldolgozni, hogy az már nem Magyarország, hanem Szlovákia. De ha már így van, akkor tudjuk be őket műveletlen utolsó senkiháziaknak. Szerintem a szlovákok még a magyar történelmet is jobban vágják, mint a "nagy becses "hazafiaink" 90%-a.
A kijelentésed továbbra is nevetséges. Általánosítás, semmire alapozva.
A két ország közül Szlovákia teljesít jobban, fele akkora lakossággal és sokkal több kisebbségi csoporttal (igen bogárka, te is ebbe tartozol, mint magyar).
Képzést tekintve nem lehet különbség, mivel ugyanazon munkaköröket ugyanúgy el kell tudnia végezni mindenkinek.
Mindkét ország termel munkaerőt a létező összes pozícióra.
Az, hogy te az általános iskoláddal bekerültél valami utolsó gyárba, ahol nem csak a kollégáid, de a főnökeid is retardáltak, az max a te gondod.
De még tovább megyek ès halkan megsúgom hogy nem fizetési rendszerre vagyok kíváncsi. Sem arra hogy a Szlovàk elmegy-e Magyarorszàgra. Nem arról van szó hogy mi jàrunk oda dolgozni ezért kisebbek vagyunk mint ők. Leírjam mégegyszer a kérdést?
A Magyarok alapmúveltège nagyobb mint a Szlovákoknak? Kérlek mellőzd a vaslogikàd angyalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!