Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A heves megyei cigány vajda...

A heves megyei cigány vajda elérhetőségét honnan tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 05:51
 1/5 anonim válasza:
hahha
2010. máj. 19. 17:07
 2/5 anonim válasza:

Szerintem ezt közvetlenül nem tudod megszerezni. Gondolom, mivel vajda elég nagy a védettsége..esetleg próbálj meg vmien cigány önkormányzat révén levelet küldeni, a megfelelő formaitásokat figyelemebe véve. Szerintem ők tudnak segiteni. De elsősorban, ne awal kezd, hogy kéne az elérhetőség, inkább épitsd fel a levelet igy:

1. Bal felső sarok, cimzett neve címe(vmien cigány önkormnyzat, vagy valamiyen hasonló szerv)

a.)Bal felső sarok-címzett neve, címe

b.)jobb felső sarok-Pl. Budapest, 2010. május 20.

2. Aztán alá tárgy: Pl. Érdeklődés egy heves megyei vajda elérhetősége után

3. A levél pedig

a.) Megszólitás: Tisztelt ______ Úr/Asszony!

b.)Ki vagy, hol laksz, anyja neve, szemig.szám...dödödö...azzal a kéréssel fordulok a Tisztelt szervhez, hogy kérném a fent említett vajda elérhetőségét számomra biztosítani sziveskedjék

c.)Kifejted, hogy mire kell..pl Pályázat elbirálásának szervezője, helyi program főszereplője lenne, stb.

d.) Ismételt kérés, az elérhetőség megadására

4.) Elköszönés: Üdvözlettel

5.)Neved, címed, tel.szám, email

8.) Ha valamilyen programhoz szeretnéd felkérni a vajdát, érdemes csatolni mellékletet, amit az elérhetőséged alatt szokás jelölni: Melléklet: 1db-formanyomtatvány/pályázat

/programkatalógus stb

Remélem, segíthettem.. Az egyetem alatt 2 évig tanult levelézi és jegyzőkönyv-vezetési tárgyakat;)

2010. máj. 20. 00:32
 3/5 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólónak, köszönöm a választ. Az elérhetőség azért kellene, mert egy tanulmányt szeretnék írni a cigány vajdák életéről, szokásairól és ehhez szerettem volna interjút készíteni vele.
2010. máj. 20. 07:12
 4/5 anonim válasza:

nocsak, sorstárs?! Te is Egyetemre jársz?:)

Ha interjút szeretnél kérni egy vajdától, szerintem annak elég nagy előmenetele lesz. Szerintem tényleg a legjobb megoldás valamilyen helyi szerv felkeresése írásban.

Mikorra kell amúgy a tanulmány?

2010. máj. 20. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó hozzászólónak: fősulira jártam, már végeztem, ott ismerkedtem meg a cigányok szokásaival, életével, ez nekem már nem a tanegységek miatt kellene, csak úgymond egy régi álmom válna valóra ezzel, hogy találkozok egy cigány vajdával és személyesen vele beszélgetek az életükről, szokásaikról.:)
2010. máj. 21. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!