A heves megyei cigány vajda elérhetőségét honnan tudnám megszerezni?
Szerintem ezt közvetlenül nem tudod megszerezni. Gondolom, mivel vajda elég nagy a védettsége..esetleg próbálj meg vmien cigány önkormányzat révén levelet küldeni, a megfelelő formaitásokat figyelemebe véve. Szerintem ők tudnak segiteni. De elsősorban, ne awal kezd, hogy kéne az elérhetőség, inkább épitsd fel a levelet igy:
1. Bal felső sarok, cimzett neve címe(vmien cigány önkormnyzat, vagy valamiyen hasonló szerv)
a.)Bal felső sarok-címzett neve, címe
b.)jobb felső sarok-Pl. Budapest, 2010. május 20.
2. Aztán alá tárgy: Pl. Érdeklődés egy heves megyei vajda elérhetősége után
3. A levél pedig
a.) Megszólitás: Tisztelt ______ Úr/Asszony!
b.)Ki vagy, hol laksz, anyja neve, szemig.szám...dödödö...azzal a kéréssel fordulok a Tisztelt szervhez, hogy kérném a fent említett vajda elérhetőségét számomra biztosítani sziveskedjék
c.)Kifejted, hogy mire kell..pl Pályázat elbirálásának szervezője, helyi program főszereplője lenne, stb.
d.) Ismételt kérés, az elérhetőség megadására
4.) Elköszönés: Üdvözlettel
5.)Neved, címed, tel.szám, email
8.) Ha valamilyen programhoz szeretnéd felkérni a vajdát, érdemes csatolni mellékletet, amit az elérhetőséged alatt szokás jelölni: Melléklet: 1db-formanyomtatvány/pályázat
/programkatalógus stb
Remélem, segíthettem.. Az egyetem alatt 2 évig tanult levelézi és jegyzőkönyv-vezetési tárgyakat;)
nocsak, sorstárs?! Te is Egyetemre jársz?:)
Ha interjút szeretnél kérni egy vajdától, szerintem annak elég nagy előmenetele lesz. Szerintem tényleg a legjobb megoldás valamilyen helyi szerv felkeresése írásban.
Mikorra kell amúgy a tanulmány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!