Mi a cime ennek a filmnek?
Figyelt kérdés
Kicsit voltam még, és néztem 1 jo filmet, aminek "A Rém" volt a cime, legalábbis igy emlékszem, magyar adáson ment, asszem m1, de utánanéztem neten és nem találom, valami olyasmiről sozlt, hogy 1 nagy "medve féleség"-et hoztak valami falu kornyékére aki olte az embereket, még annyira emlékszem, h aztán 1 erdő szélén farkasok uldozték a medvét, 1 férfi volt a foszerepljoe, meg hogy befekszik valami koporsoba is, és tudom, h a vége az , lelepélezitk a medve féleséget, ami valojában amerikábol hozott valami állat (orrszarvu féles vagy mi) és hogy az egyik bartájáé aki ott van ő is és aki a roszz szereplő, mert tudta, hogy embereket fog olni a "lénye"... nem modern világban játszodik, hanem 1800-1900-asokban... ennyire emlékszem esetleg ha valaki ismeri, mondja el nekem is a cimét, vagy hogy hol találom, koszi előre is2017. ápr. 14. 18:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!