Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy lány...

Szerintetek gáz ha egy lány káromkodik?

Figyelt kérdés
Itt káromkodás alatt a "dikk" meg a "gecc" és társaira is gondolok😂😂🙄
2017. ápr. 5. 17:03
1 2
 1/16 anonim válasza:
81%
Az de meg fiuknal is.
2017. ápr. 5. 17:04
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt:Kort és nemet is írjatok légyszii
2017. ápr. 5. 17:05
 3/16 anonim ***** válasza:
52%

Elég szarul áll mindenkinek

F/SKH

2017. ápr. 5. 17:15
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi a faxért lenne gáz?
2017. ápr. 5. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
A dikk meg a gecc mindenkitől gáz. Mindenki káromkodik de amikor valaki direkt csinálja az szerintem nagyon gáz.
2017. ápr. 5. 17:18
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha néha véletlen becsúszik egy-egy nyomdafestéket nehezebben tűrő szó, az még elmegy.

Ha már rendszeres a dolog, vagy szándékos, az viszont gáz, igen (de nemtől függetlenül az).

Mondjuk az ilyen "dikk" és társai pedig már alapból gázosak, szerintem...

26/f

2017. ápr. 5. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gáz amikor erőltetett.
2017. ápr. 5. 17:40
 8/16 anonim válasza:
Dikk, gec szerintem elég gáz fiúknak is, de egy-két töltelékbameg elmegy. Természetesen haverok, barátnők között.
2017. ápr. 5. 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
Igen, ez a ket szo nem karomkodas, hanem inkabb ilyen nagyon parasztos, semmilyen formaban sem vonzo. Viszont en nagyon csunyan beszelek, allandoan karomkodok, valamiert jol esik... huszas eveimben jarok, dolgozom es gyakran "felidegesitenek" az ugyfelek (nem veluk persze de miattuk karomkodom). Tudom, hogy illetlen, es gaz, es lehetne szepen, intelligensen beszelni, jo egyetemre jartam es a csaladomban is mindenki normalisan kommunikal. de egyszeruen igy esik jol es kesz... lany vagyok amugy.
2017. ápr. 5. 18:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem. Jobb kiadni, amit érzünk.
2017. ápr. 5. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!