Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nézetté tenni...

Hogyan lehet nézetté tenni egy YouTube videót, mi a titok?

Figyelt kérdés

Na nem milliós nézettségről lenne szó, csak érdekelne, hogy mit lehet annak érdekében tenni, hogy 30-nál több ember is megnézzen egy videót.

Legyen egy egyszerű példa. Feltöltöttem egy Szomszédok vidit, és egy hónap alatt alig 30-an nézték meg. Míg van egy olyan szintén Szomszédok vidi, ami egy éves sincsen, de már kétezren látták. Mit csinált vajon jobban az az illető, aki a másikat feltöltötte?

2017. márc. 21. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Hmmmm... esetleg izgalmas, érdekes dolgot töltött fel?

Mondjuk olyat, ami a sajátja?

Vagy, a példádban: jobb a reklámja.

2017. márc. 21. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

A youtubeosok nagyon őrzik a nagy titkot. De én megtudtam egy kiszivárgott wikileaks videóból amit már töröltett a youtubeosok titkos társasága:

Teliholdkor ki kell vonulni egy szent helyre. Vidd a laptopodat. Ezt a laptopot fel kell áldoznod egy kőoltáron úgy hogy teljesen összetöröd. Az akkumulátort előtte kötelező kivenni (azt ne törd össze). Minél drágább a youtube istenének oltárán feláldozott laptop - annál több pénzre számíthatsz majd. Minél apróbb darabokra töröd - annál több feliratkozóra teszel majd szert. Ezt tilos felvenned! Mert akkor nem fog működni.

2017. márc. 22. 14:34
 3/4 A kérdező kommentje:
:D
2017. márc. 22. 14:48
 4/4 anonim válasza:
Nekem ez a népszerűsítési elv tetszett: [link]
2017. máj. 17. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!