Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyesek miért ugrálnak körbe...

Egyesek miért ugrálnak körbe valakit aki Amerikából jött?

Figyelt kérdés

Barátnőm nemrég ment haza, nálam volt látogatóban. Találkoztunk rokonokkal, barátokkal és volt aki kicsit túlbuzgó volt.

Egyik rokonhoz beugrottunk egy üdítőre, ők már rögtön túrórudi és egyéb csokival tömték, megjegyzem hogy régebben mikor kisebb voltam sose kaptam tőlük csokit.

Aztán kitalálták hogy menjünk el velük, beülünk egyik étterembe. (korábban sose hívtak sehova)

Az étterembe voltunk velük, épp hogy csak elmegyek wc-re már veszi elő a fényképezőt és közös képek, szelfik, stb. Az étteremben is hangoztatta hogy amerikából jött a lány, nem tud magyarul( ezért én rendeltem neki). Beugrottunk valami miatt a munkahelyére és ott is poénkodott hogy mossák fel a küszöböt mert amerikai lány jön.

Amúgy angolul nem tud semmit, én tolmácsoltam. Mikor utazott haza akkor írta neki FB-n hogy jó utat kíván(gondolom fordítóval) és posztolta a közös képpel együtt.

Másik rokon szintén nem tud angolul, illetve egy szót azt is hibásan. Ő is rögtön hozta a túrórudit, gondolván ő az első akinek ez eszébe jutott. Teljesen el volt tőle ájulva a barátnőmtől. Aztán mielőtt hazament a barátnőm előtte még eljött hogy elbúcsúzzon tőle és még pár tábla csokit is hozott. Senki más nem jött el külön elköszönni, mondtuk hogy meddig marad és ennyi. Amúgy is hozzám jött hogy menjünk kirándulni, az mellékes hogy találkoztunk másokkal is.

Egyik haverommal 1 éve nem beszéltem már és pont akkor jutott eszébe hogy összefuthatnánk.

Egy másik srác meghívott minket kajára, miközben már hosszú hónapok óta nem is láttuk egymást és már legalább 2 éve nem barátkozunk.

Utóbbi 2 se beszél semmit angolul.

2017. márc. 18. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Az USA egyesek szemében maga a Kánaán. Körülbelül annyi az összes tudásuk, hogy a lehetőségek hazája. Az az ő fejükben azt jelenti, aki onnan jött, bármire képes. És ki ne szeretne - ha már magától nem képes - legalább egy ilyen ember társaságában lenni. Mintha az őt is felemelné.

Legközelebb tudni fogod, kinek érdemes lemondani.

2017. márc. 18. 14:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas.
2017. márc. 18. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek a kifelé élő emberek. Most posztolhatta hogy az amerikai "ismerőssel" ebédelt.
2017. márc. 20. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!