Ha bemennék egy amerika gettóba, és odamennék egy bandához úgy hogy " Hey, whassup niggas? " akkor mit csinálnának?
Figyelt kérdés
Fehér vagyok2017. márc. 12. 22:11
11/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem miért baj ha egy fehér csávó mondja. Ha egy néger mondja nem szólnak semmit. Amúgysem rasszizmusnak szénja, akkor nig.e.r.-t mondana
2017. márc. 13. 14:31
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Ha hülyén nézel ki, és látszik is rajtad, hogy hülye vagy, akkor kikacagnak, de nem vernek meg, max felkérnek, hogy húzz a pcsába. Ha normálisan nézel ki, és adod a keménylegényt, akkor kicsit lazább lesz a szerkezeted, mire kikeveredsz onnan.
14/21 veterán vas válasza:
Ne sokat gondolkodj ezen a zseniális ötleteden, egyszerűen próbáld ki, és az eredményt írd meg nekünk.
/úgy értem, ha még lesz használható kezed, szemed, agyad..../
15/21 anonim válasza:
Menj el Borsodba és ott cigányozz először, az közelebb van. Aztán csodálkozz, hogy miért sértő az, hogy ha cigányt mondasz rájuk.
16/21 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Maga a népcsoport cigány, ez a nevük. Nem roma néven szerepelnek, meg kissebbségi meg mittudom én. Egy értelmes cigánynak ha azt mondod, hogy cigány, nem sértődik meg, csak a tudatlan rétinégerek veszik sértésnek.
17/21 anonim válasza:
Egyszer részegen odamentünk olyan 6 romához a blaha környékén. Előtte a haverom azt mondta nem merem nekik azt mondani h "miva' cigány gec.ik. Há eléggé részeg voltam ezért odamentem. Megkérdeztem. Eléggé megvertek. De meg is értem őket:D Akkor voltam 16 éves...
18/21 anonim válasza:
Az kemény. Én nem kötekedésként szóltam cigányokhoz, csak eltévedtünk, és infót akartunk kérni. Ez Bp-en a Diószegi utcában volt. Első kérdésre körbe álltak bennünket, mint a fagylaltost, és trágár szavakkal kérték az értékeinket. Próbáltam megmagyarázni nekik, hogy mi a helyzet, nem akarunk balhézni, csak utbaigazítást kérni, de nem érdekelte őket. Verekedésbe torkollott a dolog, igen ám, csakhogy mi zsidók vagyunk, mindhárman megjártuk a Machalt, szóval pár perc alatt vízszintesbe kerültek a romák. Végül a legnagyobb pofájú kinyögte, hogy hogyan jutunk ki arról a környékről, mikor kicsit fordítottam a csuklóján. Ennyi élményem van a cigányokkal, de nem is akarok többet.
19/21 anonim válasza:
Egyszer a gettón keresztül vezetett az utam és 2 feka belém kötött hogy ez az ő területük és engem nem láttak még erre. Mondtam hogy nem igazán érdekel erre elég idegesek lettek, egyik ütött volna de eltörtem a kezét és úgy szájon vágtam hogy kiköpte a fogait, a másik pisztolyt rántott de mielőtt elsütötte volna én már ki is rúgtam a kezéből, párszor megtérdeltem és a kukák közé löktem.
Egyiket 2 héttel később láttam de még a fejét is elfordította.
20/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, inkább menj el forgatókönyvírónak. Menj máshova kamuzni, te "kemény" csávó
2017. márc. 18. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!