Milyen bölcsességet, vagy idézetet mondjak? Történetet lsd. Lenn.
Figyelt kérdés
Egy nőnek , aki már nagyon sok rosszat tett velem, többször segítettem. Legutóbb rosszul lett, ezért hazavittem. Ő hálából rágalmakat terjeszt rólam, sőt bement a főnökömhoz is, hogy bocsásson el. Eddig türelmes voltam, de most elszakadt a cérna. Lealacsonyodni nem szeretnék hozzá, (talán 6 elemije van) , de egy frappáns idézetet, akár bibliait, tudnátok-e írni ,aminek a lényege: a jóért rosszal fizettél. Nemn tudom, érthető-e a kérdésem.Előre is köszönöm.2010. máj. 10. 20:01
1/4 anonim válasza:
"K.rva anyád!"
Ez talán kellően frappáns az adott helyzetben, és egy általad említett mértékben alacsony machiavelliánus intelligenciával rendelkező egyén is megértheti.
2/4 anonim válasza:
Nevetés közben is fáj a szív; és végre az öröm fordul szomorúságra.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az elsőt nem mondhatom:) Az ő szintjére süllyednék(:
A másodikat egyrészt nem értené, másrészt az túl kedves. Azért köszönöm. Esetleg tudtok még valami használhatót?
2010. máj. 10. 20:33
4/4 anonim válasza:
Minden jótett elnyeri a maga büntetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!