Melyik ez a dal?
Figyelt kérdés
Néhány éve láttam egy videó klippet, és nagyon tetszett a hozzá tartozó zene, de annyira tetszett a videó sztorija, hogy a zenére illetve az előadóra oda sem figyeltem, és teljesen elfelejtettem. Most valahogy eszembe jutott, de azt sem tudom, hogy kezdjem keresni.
A klipp egy rajongó lányról szólt, aki elakart menni a kedvenc, imádott bandája házibuli-medencés-koncertjére, ám nem engedték be.
Ekkor bedühödött, hazament, feketébe öltözött, és este visszament a helyszínre.
Az együttes tagjait különböző módokon tette el láb alól, volt akit lenyilazott, az egyik ha jól emlékszem pirítós sütőt kapott a medencébe, a frontembert pedig egy kígyóval maratta meg, és itt volt vége.
Ha jól emlékszem a lánynak barna/fekete haja volt benne.
2017. márc. 2. 19:13
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!