Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan legyek népszerű?

Hogyan legyek népszerű?

Figyelt kérdés

Igen,tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van már. De én a saját helyzetemet, illetve nézeteimet szeretném leírni. És erre választ kapni. Idén kezdtem a gimit. Nyilván kialakult az osztályban a két fél. A menők meg a normálisak. Vagyis mi. Nagyon szeretem ezt a társaságot tök jól elvagyunk. Mindenki szeret mindenkit. Viszont ottvannak a menők. Az az igazság, hogy én utálom őket de nagyon. Szóval én nem így akarok népszerű lenni. Nagyom idegesítőek állandóan vihognak semmi más nem létezik nekik csak a végzős fiúk. És a vicces, hogy a fiúknak még 18-20 évesen sincs eszük ezek szerint, mert az egyik csaj elég jó úton halad afelé, hogy összejöjjön egy 12.-essel.

Engem ez azért idegesít mert engem meg észre sem vesznek. Nem ismerek valami sok embert az osztálytársaimon meg néhány évfolyamtársamon kívűl. Na és ezen szeretnék változtatni. Csak az a baj, hogy ahogy már mondtam nem ebben a hétköznapi értelben szeretnék menő lenni akit közben a háta mögött kibeszélnek.Olyan szeretnék lenni akit egyszerűen csak szeretnek. Tudom, hogy nem szerethet mindenki ez nyilvánvaló. Meg hát a fiúk. Még nem volt barátom és igazából nem is akarok egyelőre. Ilyen korban szerintem felesleges eljátszani az érzelmeket aztán meg szakítani két hét után. Leginkább fiú barátokat szeretnék. Mert ők máshogy látják a dolgokat és tudnának tanácsot adni. De nem vesznek észre. Külsömet illetően, nem vagyok csúnya se meg szép se, olyan semmilyen vagyok. Alacsony vagyok, vékony, hosszu hajam van. Nem vagyok igénytelen meg ilyenek. Mégse érdeklek senkit. Na szóval nagyjából ennyi. Tömény értelmetlenség. Azért köszönöm ha valaki végig olvasta annak meg méginkább aki tanácsot is ad.

14/L

2017. febr. 23. 21:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!