Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan jött a "vicci" kifejezés?

Honnan jött a "vicci" kifejezés?

Figyelt kérdés
Már sok lánytól hallottam, hogy ezt használja a vicces helyett. Van ennek valami eredete? (Illetve tényleg tetszik annak, aki használja vagy teljes mértékben csak idegesíteni akarja a többieket ezzel?)
2017. febr. 23. 21:29
 1/4 anonim válasza:
Én Viccikével is találkoztam már. Azt gondolják hogy ez egy cukibb becézése a viccesnek.
2017. febr. 23. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdésed, mi az, hogy honnan jött? Te is tudod, hogy a vicces szóból jött és az -i végződéssel szoktunk általában becézni a magyarban. Mi a kérdés? Az, hogy ki miért használja pedig teljesen egyéni preferencia.
2017. febr. 23. 22:19
 3/4 anonim válasza:
Én általában akkor használom, ha kiparodizálok úgy általánosságban hülye p*csákat.:D
2017. febr. 25. 07:02
 4/4 anonim válasza:
Haggyad.....Ez lány logika ;)
2017. febr. 26. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!