Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen profilképet készítsen...

Milyen profilképet készítsen egy 24 éves férfi?

Figyelt kérdés

Sajnos nem mennek jól nekem ezek a dolgok, átlagos külsőm van, nem vagyok ronda. Nem értem mit kell kifenezni egy fotóval, mit kell megmutatni. Általában túlbonyolítok mindent sajnos. Mit javasoltok, milyen profilképet készítsek? Nem szeretnék felvágni semmivel, de azért szeretném ha látnák az előnyeimet és a legfontosabb, hogy nem szeretném ha nagyon megtervezettnek tűnne.

Köszönöm, hogy elolvastátok!

2017. febr. 11. 13:51
 1/3 anonim válasza:
Mik az előnyeid?
2017. febr. 11. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy szelfit semmiképp se. Maximum akkor tolerálható, ha például valami híres helyen vagy, tegyük fel, az Eiffel-torony tetején. De ha mondjuk csak a nappaliban tudnál szelfit készíteni, akkor ne. Kérj meg valakit, hogy fotózzon le vagy ha erre nincs lehetőség, akkor használd az időzítés funkciót. Keress valami semleges hátteret! Lehet az fal, park, egy tó csak ne legyen zsúfolt. Lehetőleg melltől fölfelé legyél fotózva vagy pedig az egész alakod legyen benne. Az arckifejezésed pedig vagy semleges legyen vagy ez finom mosoly. Nézhetsz a kamerába is, de máshova is. Ha ezekre figyelsz, akkor annyira nem lőhetsz mellé.
2017. febr. 11. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj a trollkodásért és hogy nem fogok ezzel most segíteni, de ez nagyon tetszik, a kérdésed fényében, hogy nem szeretnéd, ha nagyon megtervezettnek tűnne...

Ez most okozott nekem néhány vidám pillanatot. Köszönöm! 😉

Amúgy szerintem nézzél ábrándosan és nagyon jelentőségteljesen a távolba, csak úgy "spontán"; attól talán picit úgy sejtelmesebb, érdekesebb lesz a kép. De lehet hogy nem.

2017. febr. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!