Az operában, hol érdemes ülni?
A megsüketülés nem fenyeget, nincs erősítés :)
Az Operaházba mész vagy az Erkelbe? Az Operaházban a kakasülőn a legjobb az akusztika, ahol a szegények ültek régen (és ülnek ma), de természetesen ha túl messze vagy a színpadtól, elvész az élmény közvetlensége. Én a magam részéről minél előrébb szeretek ülni, illetve szeretnék, ha sok pénzem lenne. Az átkosban egyszer sikerült szereznem egy bérletet az Erkel első sorába, az óriási élmény volt! Azonban az is igaz, hogy én rövidlátó vagyok, és sokak szerint ha túl közel ülsz, nem látod át a színpadot.
Szia! Köszönöm a választ! A Magyar Állami Operaházba mennénk, áprilisban lesz az a Nabucco és azt szeretnénk Anyummal megnézni. De most látom már, hogy alig
van hely. Szerinted az erkély jobb széléről élvezhető lehet az előadás?
Remélem sikerül megnyitni az ülésrend.
[URL= [link]
Hát igen, ez a kakasülő :)
Hogy érdemes-e? Mindenhol érdemes. Ezek a helyek messze vannak a színpadtól, ráadásul a szélen is, ezért olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!