Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mondanátok angol/skót/ír/wales...

Mondanátok angol/skót/ír/walesi népmeséket?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Rapunzel. Asszem hogy az, én legalább is angol órán tanultam.
2010. máj. 7. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:
english folk-tale, scot folk-tale, irish folk-tale, cymric folk-tale
2010. máj. 7. 18:41
 3/13 A kérdező kommentje:
For last asker, thanks, but you know, I think not this.
2010. máj. 7. 19:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Én csak egyet tudok, de azt inkább énekelve szokták előadni. Ír; dublini városi legenda :) Molly Malone.

http://www.youtube.com/watch?v=ruNdU6bGE5E

2010. máj. 8. 10:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Talán előbb angolul tanulj meg, mielőtt fitogtatod az angoltudásod...
2010. máj. 9. 02:03
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha ez nekem szól, képzeld azon vagyok, csak tanár nélkül kicsit nehéz, de beszólás helyett inkább ajánlhatnál!
2010. máj. 9. 07:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy beszólás helyett, inkább megmondhatnád, mik azok a hibák, különben honnan tudjam?
2010. máj. 9. 07:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, igazad van, tényleg bunkó voltam, csak azt hittem, Te is egy vagy azok közül a tizenévesek közül, akik teszik az agyukat a myvipen, és angolul írkálnak minden hülyeséget (ld. I'm car). Mégegyszer bocsi. Ja, tanárnak tudnám magamat ajánlani, anglisztika szakos tanuló vagyok, olcsón tanítok, de merem állítani, bárkit fel tudok egy közép szintre készíteni. Ha gondolod, írj privátot. Ja, és Pesten tudom igazából vállalni, vagy a közelében.
2010. máj. 9. 10:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Ja, annyit kihagytam. Az asker az kérdező, nem válaszoló.

A mondatod valahogy így lenne: To the last responder: thanks, but you know I don't think of this. (Az utolsó válaszolónak: köszi, de tudod, hogy nem erre gondolok.)

Ja, és elismerésem, ha tanár nélkül tanulod!

2010. máj. 9. 10:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak, bárcsak megint tizenéves lehetnék, de sajnos nem, és köszi a helyes mondatot, sokat segítettél.

Az I'm car azért durva.

2010. máj. 9. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!