TörökJennyfer kérdése:
Rákos mező mai neve?
Figyelt kérdés
Valaki meg tudná mondani nekem hogy mi Rákos mező mai neve?2017. febr. 6. 15:46
2/11 A kérdező kommentje:
A felsoroltak? Rákos-patak....
2017. febr. 6. 16:20
3/11 anonim válasza:
Rákos-mező mai neve Rákos-mező. Ezt kérdezted.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát az irodalom tanár ezt kérte hogy nézzük meg mi Rákos mező mai neve. De akkor mindegy. Köszönöm
2017. febr. 6. 20:58
5/11 anonim válasza:
Na, hát azt megnézted, linket is adtam, lehet mutogatni. Mondjuk szerintem Rigómezőre gondolt...
6/11 A kérdező kommentje:
Igen néztem,de nem nagyon igazottam ki. Köszönöm lehet hogy arra gondolt.
2017. febr. 6. 21:08
7/11 anonim válasza:
Rigómező a mai Koszovó területén található, annak is kb. a közepén. Szerbül Косово Поље / Kosovo Polje, albánul Fushë Kosova a "mai neve", ettől még magyarul Rigómező a mai neve csak ez egy exonima, de ettől még ugyanúgy mai név.
Máskor írd fel a házidat rendesen, mert ez így elég pongyola, hogy "mai név" és még a földrjazi név se stimmel.
8/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2017. febr. 7. 06:55
9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi a tegnapi értelmetlen kérdésért a kérdés azt lett volna hogy hol húzódik Rákos-patak
2017. febr. 7. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!