Mennyit erhetnek 18. Szazadi jogi konyvek?
Figyelt kérdés
Evek ota van 6-7 ilyesmi konyvem elherdalnu nem akarom oket viszont a realis arakat sem tudom mert ugye ezek szakkonyvek. Vate.. rara akarom feltenniboket szerintetek 10 ezer ft per darab realis?2017. febr. 1. 18:08
1/5 anonim válasza:
Inkább beszélj valakivel, aki ért is hozzá, akár egy ántikváriumba is ellátogathatsz érdeklődni. Az a 10ezer meg relatív: sokan rengetegnek tarthatják, de egy elszánt gyűjtő simán megadja az árat.
2/5 anonim válasza:
Ritkaságtól, nyelvtől, állapottól, teljességtől, keresettségtól függ. Gondolom, latin nyelvűek.
3/5 anonim válasza:
Szerintem tízezer forintnál sokkal többet érnek, persze sok függ az állapotuktól. Én a helyedben nem adnám el őket, pláne nem a vaterán.
4/5 anonim válasza:
Írj már pár címet pls, mert ez így jóslás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!