Nagyon égetett már a vágy egy blog iránt. És végre most elkezdtem. Mi a véleményetek?
lol, oké...
A bejelentkezés oldalt dobja be, talán el is kéne indítani a blogot.
De miért egy laptop van a szépségtippek mellett? :O
Valami csinibabát kell oda rakni.
Engem személy szerint egyáltalán nem érdekelnek ezek a szépségblogok, van már belőlük több ezer, egyik gagyibb, mint a másik.
Viszont, ha elég Ariana Grandés képet lopkodsz össze a pinterestről, kiteszel cuki teknős alakú süteményeket, és bemutatod egy-egy videóban, hogy hogy csomósodnak össze a szempilláid a L'oreal legújabb, hétezer forintos spiráljától, akkor tuti lesznek bőven rajongóid.
Főleg a 10-15 évesek között menő ez a szépségblogolás, de huszonéveseket, sőt, akár még felnőtt nőket is be lehet vonzani, főleg a magányos, öregedő háziasszonyok igényeire érdemes ráhajtani, pl. sminktippek a ráncok ellen, képek A szürke ötven árnyalatából, ilyesmik.
A blogod jelenleg még semmi, egy hátteret meg egy cipős képet berakni még nem teljesítmény. De ebben az állapotában nem néz ki sehogy. Nem keltette fel az érdeklődésem, nem mentettem el a könyvjelzők közé, hogy majd később ránézek. Semmilyen. Unalmas.
A mondatokban pedig a vesszők után szóközt kell tenni.
Alul az idézetet akár ki is törölheted, helyesírásilag gyakorlatilag az egész szöveg hibás.
Se a beautyblogger47, se az everyday thoughts nem túl figyelemfelkeltő vagy egyedi, de biztos lesz majd, aki rákeres.
A lap közepén pedig mit keres az a So.... ? Annak ott mi értelme van? Angolul írod vagy magyarul? Miért írtad egyáltalán oda? Semmi szükség rá. Ráadásul 4 ponttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!