Nem tudom, hogy higgyek-e a meditációs zene hasznosságában . Ki hogy van ezzel?
Figyelt kérdés
Sokféle véleményt hallottam már, de nem tudom hogy most tényleg segít vagy csak halandzsa.2017. jan. 25. 20:14
1/2 ElekTamás88 válasza:
Pörgös, káosz napok után szoktam hallgatni ilyen zenéket. Engem lenyugtat, könnyebben elalszok.
De ugyebár ez egyénektől is függ, mindenki más és más. Én pl utálom azt, amikor megy egy nyugis zene, de van háttérzaj, pl vízcsobogás, madárcsicsergés.
2/2 chtt 

válasza:

Tök mindegy, ki hogy van ezzel, mi nem te vagyunk, nem tudhatjuk, hogy neked bejön-e vagy falra mászol tőle, s te sem tudhatod, amíg több helyzetben ki nem próbáltad. A magam részéről szeretem és gyakran hallgatom. Kikapcsol. Ha viszont meditálni akarok, ahhoz nem zene, hanem csend kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!