Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogyha valaki...

Miért van az, hogyha valaki kérdez valamit gyakorin, és arra őszintén válaszolnak azt egyből lepontozzák?

Figyelt kérdés
Minden hozzászólónak megy egy pozitív. :)
2017. jan. 21. 02:37
 1/4 anonim válasza:
100%
Hmm. Érdekes kérdés! Talán mert valaki/kik-nek nem tetszik az amit a másik ír!?? Gyors példa: Kérdi valaki milyen vga-t vegyen pl. 40k alatt? Erre rx460 lenne a válasz ugye, mivel JELENLEG tényleg ezt éri meg. Másik ember ajánlja a 750Ti kártyát mert neki is ez van és jól bevált stb.stb... Ez eddig szép és jó is, DE MOST nem ez a legjobb vétel, ezért nem azt ajánljuk, nem? Ettől persze még lehet, h neki tényleg jó, szuper meg minden, és lehet, h amikor Ő vette még jó vételnek számított, de mostmár nem. És ilyenkor lepontoznak, na az ilyenekre vagyok leginkább mérges!
2017. jan. 21. 03:54
 2/4 anonim válasza:
100%
Az emberek fészbúkon szocializálódnak manapság, és ha hüvelykujjat látnak, az lájk meg diszlájk számukra, és így is használják. Ha lepontoznak, akkor nem értenek egyet és/vagy nem vagy szimpatikus. A válaszok hasznosság szerinti pontozása manapság gyakorlatilag nem létezik.
2017. jan. 21. 04:10
 3/4 anonim válasza:

Jómagam nem szoktam élni a lepontozás lehetőségével. Túl vagyok már azon a koron, hogy ilyen gyerekes eszközzel juttassam valaki tudomására, hogy amit ír, az nem úgy van, vagy nem, vagy logikailag nem helytálló. vannak akik nem így gondolkodnak.

Az első példához : Csak remélni merem hogy a legtöbben tapasztalatból, és meggyőződősből válaszolnak, és nem pedig a hallomásokra. Egyébként ha nekem az a személyes tapasztalatom, hogy a GTX750 jobb mint az említett másik, és ezt "ŐSZINTÉN" meg is fogalmazom, akkor ugyan úgy lepontoznak. Ennyi örömük legyen egész életükben, az ilyeneknek. :)

2017. jan. 21. 05:29
 4/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Ahogy a #2-es megfogalmazta. Nem hasznosság, hanem szimpátia alapján pontoznak. Ha egyéni véleményt kérnek (pl. mi a kedvenc filmed), akkor is lepontozhatnak, mert nekik nem az. Sok kérdésben az is előfordul, hogy "hasznos válaszoknak megy a lájk". Nem, ez nem like, ez nem facebook. Attól, hogy nem értesz vele egyet, a válasz még lehet igaz/hasznos.
2017. jan. 21. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!