Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy regisztráljak a cserkész...

Hogy regisztráljak a cserkész ÖVK-ba?

Figyelt kérdés
Már a csapattól megkaptam hol regisztrálhatok, szóval ezzel nincs gond. Viszont a regisztrációnál ki kell választanom a vallást. Az a helyzet, hogy hívő vagyok, csak nem vagyok megkeresztelve, szóval egyházhoz nem tartozom. De azt sem szeretném odaírni, hogy ateista, mert az nem vagyok. Ilyenkor mi a teendő? Írjam az egyébhez azt, hogy hívő?

2017. jan. 14. 15:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyél úttörő! Ott mindegy.
2017. jan. 14. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm' :'D
2017. jan. 14. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

A cserkésze vallásos. Tehát válassz egyházat, és tartozz oda. Egy személyes vallás nincsen!

A cserkészet alapítója is kijelentette, hogy nincsen vallás nélküli cserkész! Szóval a hitednek örülj, s keres vallásos közösséget. A csapatod hova tartozik? Melyik egyházközséghez, gyülekezethez?

Balu (205.)

2017. jan. 15. 07:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék azért elhamarkodottan dönteni azért, mert a cserkész vallásos. Hívő vagyok, de egyik egyházzal sem értek egyet teljesen (papi közvetítés). A cserkészcsapatom római katolikus. Leginkább az evangélikus vallás áll hozzám közel, de én úgy gondolom, hogy Istennel való kapcsolatomat magamban le tudom rendezni.
2017. jan. 15. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!