Dél-Koreában szeretnék élni?! (Többi lent)
Tehát..több kérdésem is van és remélem nem csak komolytalan válaszok lesznek.
14 éves vagyok és nagyon érdeker Korea. Maga a nyelv, a kúltúra és az ott lévő emberek.. Elkezdtem a nyelvet is tanulni már.
Első kérdésem az lenne,hogy ott Milyenek az egyetemek. Lehetséges lenne az, hogy gimi után ott éljek és egyetemre járjak?
Hogyan kezdjek mjndennbe bele? Hiszen tényleg komolyan gondoltam ezt a döntést.
Ha vagy olyan kedves, hogy privátban válaszolnál még több kérdésre vagy beszélgetnél erről a témáról velem, akkor írj nyugodtan. Köszönöm előre is a válaszokat! 😃😃
El sem olvastam a kérdést, de máris gondoltam, hogy körübelül 14 vagy és lány. Majd felnőlsz te is.
37 / F
4-es, azert ezt a repulojegyarat jol eldobtad :D Jo az max 200-250-nek is, ha ugyes az ember :)
Del-Korea jelenleg az egyik legfejlettebb gazdasaggal rendelkezo orszag, brutalis versenges, hosszu tulorak, megfizethetetlen alberletarak, igazi kapitalizmus a jellemzo ra. Tehat ha valaki ott szeretne elni, fel kell keszulni, hogy rengeteg dolgot kell nyujtania es a legjobbak kozott kell lennie, hogy egyaltalan komolyan vegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!