Miért van az, hogy itt mindenki okos, és mindenki jobban tud a másiknál mindent?
"A bölcsek nyelve beszél jó tudományt: a tudatlanoknak száján pedig bolondság buzog ki." - [link]
Ez már 2000 éve is így volt, nem újkori vagy helyhez (oldalhoz) kötött ez a jelenség. Ráadásul akkor még google se volt.
Az első hozzászóló (Ipor Sircer) tökéletesen leírta a választ a kérdésre. Ez nem oldalfüggő, hogy az egyik ember okosabbnak képzeli magát a másiknál, ez alapvető emberi tulajdonság...
Én kivétel vagyok, mert nem képzelem magam okosabbnak senkitől, de például nézd meg a második hozzászólót (#2, 61%-ékos), aki tökéletes példa arra, hogy ő mindenkinél mindent jobban tud, valójában csak egy irigy se*g.gfej, ráadásul névtelen f@s.z! :-) + eleve hülyének született! :-)
De akár nézd meg a Facebook-ot, ott meg azt az emberi tulajdonságot láthatod kivetülni, hogy a legtöbb ember dicsekszik, hogy mit ért el az életben, meg most éppen melyik ribit kú*r.ogatja, és hol hányta ki a vacsoráját, mert olyan jó buli volt... Igazából ez senkit sem érdekel... és valójában ezek tartalmatl emberek, de ilyenek az emberek többsége! :-) ...és amit sokan csinálnak, az a normális... Márakinek ugye...
Én azt sem mondanám, hogy itt senki sem ért a programozáshoz... ...én úgy fogalmaznék, hogy a magyar emberek ilyenek, sohasem ismerik el a másik ember előnyeit, sőt próbálják lealázi ahogy csak bírják... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!