Elolvastam a könyvet, és nem tudom magam túl lenni rajta. Mit tegyek?
23.-án elmentem, és megvettem egy könyvet. A címe: Veled minden hely ragyogó. Egyszerűen csodás könyv.. Aki nem ismerné, annak leírom röviden a lényegét, hogy tudjátok miről beszélek.
Szóval van egy lány, Violet Markey. Egy suliba jár egy fiúval, akit theodore finchnek hívnak. Ők ketten az iskola óratornyán ismerkedtek meg. A fiú az iskola "nyomorékja." ezzel csúfolják. És egyszer egy projektet hirdet ki az egyik tanár. A fiú és a lány, együtt vesznek részt ezen a projekten. És a fiú öngyilkosságot követ el, de elötte leírja a lánynak, hogy hova menjen a projekt utolsó felében. Ott emlékeket hagy maga után a fiú, még a halála elött. És a végén beleugrik a tóba, ahol a lánnyal volt. És ott megfulladt gondolom, nem részeltezték.
Annyira a szívemhez nőtt az a karakter. Természetesen a könyvet végig bőgtem, meg sem álltam. A könnyeim zuhatagban hulltak magam elött. Nagyon megvisel még így is. Tudom, hogy hülyén hangzik, de akkor is. Lehet, hogy nem kéne ilyen "romantikus" könyveket olvasnom? Veletek is volt már ilyen? Aki olvasta a könyvet, az leírná a reakcióját? Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!