* Azért az mindenképp gyanús h elég átlátszóan magyarázkodik.
* És hát ne legyünk már ennyire naivak, miért pont a Jobbikosok közt ne fordulnának elő amolyan homokalandok?
*És hozzáteszem, ettől még lehet heteró, ebben se legyünk már álszentek, ha azt veszem, csak én hány heteró srácot ismerek stabil barátnővel, aki olykor fiúval szopatja magát nagy titokban, hát bizony sokan meglepődnének.
Szóval mi a véleményetek? Esetleg infótok?
2016. dec. 13. 07:27
1/8 Koplárovics Béci válasza:
Már rég kiderült, hogy "habonyi igazság" volt, csak erről nem olvasol az Origón. De egy csepp ésszel gondolkodva: Tery Black azt állította, hogy fiatal értelmiségi férfiak összejövetelén találkozott Vonával a 2000-es évek elején. A 2000-es évek elején Terry Black nem volt valami fiatal (50 körül lehetett), értelmiséginek egyáltalán nem mondható (talán érettségi-szerűsége sincs), éshát azt ő maga is cáfolja, hogy férfi lenne... Az sem egyszerű, hogy az egész Fidesz a kétmillió birkájával együtt, egy volt MSZP-s képviselőjelöltnek hisz. Sokmindent elmond róluk.
2016. dec. 13. 08:02
2/8 anonim válasza:
Hülyeség. Terry Black csak rágalmaz. De Koplárovics kollégát sem értem, hogy ebből a szoci-jobbik perpatvarból miért akarja mindenáron azt kihozni, hogy a fidesz a hunyó. ;)
2016. dec. 13. 08:51
3/8 anonim válasza:
Miutan megbuktatja a fidesz alkotmanymodositasat neked nem gyanus h hirtelen a fideszkozeli media elojon ezzel?
2016. dec. 13. 09:47
4/8 anonim válasza:
Annyit szólok hozzá, ha valakinek van bármilyen bizonyítéka pl. a Fekete Teri nevű rémségnek, akkor elő vele.
Ha nincs, onnantól kezdve 50 - 50 %. Lehet, hogy .uzi, lehet, hogy nem. De akkor ez bárkiről elmondható.
2016. dec. 13. 10:40
5/8 anonim válasza:
Azt, hogy nincs.
De tegyük fel tényleg igaz, hogy a Jobbikban ülnek melegek vagy olyanok akiknek volt már ilyen kalandja. Olyankor, mi van? De most komolyan?
2016. dec. 13. 10:59
6/8 Koplárovics Béci válasza:
"De Koplárovics kollégát sem értem, hogy ebből a szoci-jobbik perpatvarból miért akarja mindenáron azt kihozni, hogy a fidesz a hunyó"
A habonyi média jelentette meg Terry Black találmányát. Szinte kizárólag az. Persze biztos teljesen véletlenül. A fideszes birkák talán még el is hiszik, hogy véletlen.
2016. dec. 13. 11:48
7/8 A kérdező kommentje:
sztem sincs, sőt, csak mert netán volt pár lyesmi kalandja fiatalon, még meleggé se tette őt, ez tiszta nekem, csak érdekelt h kinek mi a véleménye.
2016. dec. 13. 12:46
8/8 anonim válasza:
Szánalmas lejáratás, erőből nyomatva. Infóm nincs, de bevett módszer, és amilyen gusztustalanul terjesztik, elég valószínű, hogy egy szó sem igaz belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!