Általános iskolái ballagásra mit kaptatok?
Még nem volt ballagásom, de kapok egy Samsung Corbyt, meg virágot gondolom.
14/L
Virágot és két puszit. Mit ünnepeljünk annyit azon, hogy megtanultam írni és olvasni? A gimnáziumi ballagásra kaptam virágot, egy szép fehér blúzt és egy fekete szoknyát (amiben ballagtam, érettségiztem és felvételiztem). A gimnáziumi ballagásom is már több, mint 20 éve volt... A diplomámat egy kellemes családi ebéddel ünnepeltük otthon.
Őszintén: nincs hiányérzetem!
Egyik szomszédunknál a kislány tavaly ballagott az általános iskolából. Szabolcsból (tőlünk kb.240 km) jöttek a rokonok, két napig ment a dajdaj, üvöltözés, bográcsozás, mulatós zene és persze az ivászat. A kislány kapott ékszereket, embernagyságú plüssállatokat, héliumos lufikat angol nyelvű feliratokkal (a feliratok tanúsága szerint nyilvánvalóan nem tudták, hogy mit vesznek :=), jókat derültünk rajtuk) és persze pénzt, pénzt, pénzt. Ja, és nem kisebbség! Cseppet sem bánom, hogy engem nem ünnepelt így anno senki :=).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!