Ki a legnagyobb még ma is élő történelmi alak?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az, akinek a nevét szinte az egész világ ismeri,aki szerves része a tankönyveknek és a 20.század történelmében politikailag vagy emberileg sokat tett akár negatív akár pozitív irányba, és még mindig él.
Szerintem Fidel Castro.
Tudtok valakit még esetleg?
2016. nov. 23. 12:24
11/17 anonim válasza:
Ben Guiron (már ha így írják a nevét)
12/17 anonim válasza:
11.
Ben Gurion 1973-ban meghalt...
13/17 anonim válasza:
Bill Gates ? Mindenki ismeri a nevét, sokat tett a techonlógiai fejlődésért, mostanában meg szórakozásból mindenféle segélyalapítványt támogatnak a feleségével
15/17 anonim válasza:
Fidel Castro mától offtopik :(
17/17 anonim válasza:
vén kommunista mocsok, de jó, hogy végre vége. És a tecsör is megmurdelt végre.
Szerintem negatív irányba valamelyik keleti diktátor, Duterte, Kim Jong un, stb, esetleg Dick Cheney.
pozitív irányban nem tudok. Pár évvel ezelőtt Mandelát mondtam volna, Mondom akkor inkább én is a Dalai lámát.
Az a gáz, hogy akiket én mondok, azok nagyon szimbolikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!