Jővőre megyek 6 osztályos gimibe. Hogyan legyek menő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elég nyitott személy vagyok és (nem nagyképűségből) de szép és kedves most is joba vagyok nagyobbakkal a suliba ((7-8.osokkal)(6.-os vagyok)) meg az évfolyamommal, de ha gimibe megyek újra „1.-s" leszek és elég valószínű h a nagyobbak majd picinek tartanak...Most a menők közé tartozok a suliban (én vagyok az egyik legmenőbb lány) de ha gimibe megyek tuti hogy már ki lesz alakulva a menők társasága ami elég valószínű h „nagyokból” fog állni. Tudnátok nekem segíteni h hogyan haverkodjak össze a menökkel (nagyokkal) és elmondanátok h a ti gimitekben hányadikosak a menők és a lemenőbb lány és a legmenőbb fiú. 12L2016. nov. 19. 21:12
11/14 anonim válasza:
Úgy leszel menő, ha alpári stílusod lesz, mert akkor mindenki megjegyzi a neved es a ,,menők'' (nem az okosabb, hanem az alpári réteg) veled fog lógni, mert dúl bennük a hormon és meg akarnak majd... Az okosabb menő rétegbe nehéz bekerülni, csak az kerül be oda, aki mindenkivel szembe nyitott, laza és jó humora van, de ilyet én csak fiúba láttam. Lányoknál van a normális kategória, van a visszahúzódóbb és a bunkó kategória, akikből lesznek a ,,menők".
Üdv. 18/F
12/14 anonim válasza:
De minek menősködni? Azt hagyd meg a hülyegyerekeknek. Úgy lehetsz menő, hogy tanulsz, a tananyag mellé. Hallgassál Papp Gábort, Szántait, egyéb történészeket jutubon. Foglalkozzál pszichológiával, ( Popper, Feldmár, Daubner) stb.
13/14 schwagy válasza:
Utolsó 2-3 válaszoló eléggé jól leírta a dolgokat, amit te menőnek nézel az az alja rétek, lehet tinédzserként az a menő,hogy kinek megkorabb a szája,de a való életben, a valós értékek,és a műveltség a mérvadó. 15/F
14/14 anonim válasza:
Nézd meg a "nem mered" YouTube csatornát na azok a srácok menők mert király dolgokat csinálnak de te ezekhez kicsi vagy meg NEM MERED ( ͡° ͜ʖ ͡°) Amúgy nekem az jött le hogy egy idegesítő tini3,14csa vagy :) GLHF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!