Ki tudok-e költözni Amerikába, ha kezességet vállalnak értem?
nem, nem tudsz
kikoltozni az USAba csak ugy lehet, hogy van pl. tanulovizumod, munkavizumod vagy zoldkartyad
ha anyanyelvi szinten vagod az angolt, akkor inkabb az uscis.gov oldalt bongeszd, ott leirjak pontosan, reszletesen milyen vizumok vannak, hogyan lehet kervenyezni oket es mennyibe kerul a kerelem
unokatestvered nem kozvetlen rokon, ezert o nem tud neked "green card thru family" intezni
jobban jarsz, ha szerez neked egy allampolgart aki hazassagra lep veled es hazassagon keresztul kb. 1 ev alatt megvan a zolded!
1. válaszoló: Kaliforniába!
2. válaszoló: Én is gondoltam a kamu házasságra, az a legegyszerűbb, de az kockázatos, viszont ha sikerült akkor persze az már akkor egyenes út az állampolgárság felé.. Szerinted azt érdemes lenne bevállalni? Amúgy szigorúan ellenőrzik, tehát ha sikerül a házasság, akkor két évre kapom meg és le is ellenőrzik, hogy együtt vagyunk-e még, utána megkapom 5 évre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!