Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Simple Plan. Ti szeretitek?

Simple Plan. Ti szeretitek?

Figyelt kérdés

Azt kell látnom sajnos,hogy jelenleg nem sokan ismerik,szeretik ezt a bandát.Pedig iszonyatosan jó ! :D

Arra lennék kíváncsi rajtam kívül mennyien vagyunk még így ezzel?! :D

2016. nov. 13. 18:58
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

alakul :D Eddig 3 az nem rossz :D

Igen kicsit másabb mint a többi albumnak,de nekem ez is bejön :D Meg uncsi lenne ha mindig ugyan olyan lenne :D

2016. nov. 21. 14:55
 12/21 anonim válasza:
Szerintem mindegyik albumnak más-más a stílusa,de persze mégis egy stílust követ végig.Én a 2004-es albumot tartom a legjobbnak. :D
2016. nov. 21. 16:04
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudnék egyet kijelenteni,hogy az a legjobb :D Viszont minden albumról egy-egy számot ami kimondottan megfogott.A 2004-esről például a Perfect World,Untitled és a Crazy az :D
2016. nov. 21. 19:54
 14/21 anonim válasza:
Szóval jobban bejönnek az ilyen szomorú stílusú zenéi? :D
2016. nov. 21. 20:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen :D De pl a boom is egész jól sikerült :D Milyen zenéket szeretsz még? :D
2016. nov. 21. 21:58
 16/21 anonim válasza:
Kedvenceim közé tartozik még a Blink-182,Sum 41,Offspring és a Paramore. :D Mostanában Paramore-t szoktam inkább hallgatni. :D Neked?
2016. nov. 21. 22:33
 17/21 A kérdező kommentje:
A külföldiek közül szeretem még a Linkin park,Green day ,Within Temptation,Good Charlotte :D Hirtelen ennyi jutott eszembe. Magyar meg első a Tankcsapda :D Ossian,P. Mobil ,Road :D :D
2016. nov. 22. 18:34
 18/21 anonim válasza:

BEST BAND. de komolyan. nem tudom pontosan hány éve (kb 5-6), de ők a "legeslegkedvencebbek". Strandfesten voltam a koncertjükön és akkora löketet adott, hogy az elképesztő. Ha csak meghallok tőlük egy számot visszajönnek az emlékek és HŰHA. Imádom őket. és júniusban JÖNNEK *-* suliban láttam a posztot és egész nap ugráltam, visongtam örömömben.

Én sem tudnék konkrét kedvencet mondani, az összes számot ugyanúgy imádom, de talán amit napjában vagy 20x meghallgatok az a Shut up. Szerintem nem lett olyan vészes az új album. igaz, kicsit más, mint eddig, de ettől függetlenül nagyon király. a Perfectly perfect közben mindig a sírás kerülget...

rajtuk kívül még Skillet-et, Shinedownt, Three Days Grace-t, Sum 41-t, Rise Against, MCR-t, Blink182-t, Beartooth-t, Get Scared-et hallgatok, meg még elvétve néhány együttest.

jó látni, hogy vannak, akik rajonganak értük, a környezetemben sajnos senki ilyen nincs :/

2017. febr. 9. 20:34
 19/21 anonim válasza:
Hol lépnek fel megint? Strandon? :O Kellene nekem is menni már és jó látni,hogy megint van itt egy nagy fan. :D
2017. febr. 9. 22:33
 20/21 anonim válasza:
június 13. Budapestpark 16.30 ha minden igaz
2017. febr. 15. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!