Simple Plan. Ti szeretitek?
Azt kell látnom sajnos,hogy jelenleg nem sokan ismerik,szeretik ezt a bandát.Pedig iszonyatosan jó ! :D
Arra lennék kíváncsi rajtam kívül mennyien vagyunk még így ezzel?! :D
alakul :D Eddig 3 az nem rossz :D
Igen kicsit másabb mint a többi albumnak,de nekem ez is bejön :D Meg uncsi lenne ha mindig ugyan olyan lenne :D
BEST BAND. de komolyan. nem tudom pontosan hány éve (kb 5-6), de ők a "legeslegkedvencebbek". Strandfesten voltam a koncertjükön és akkora löketet adott, hogy az elképesztő. Ha csak meghallok tőlük egy számot visszajönnek az emlékek és HŰHA. Imádom őket. és júniusban JÖNNEK *-* suliban láttam a posztot és egész nap ugráltam, visongtam örömömben.
Én sem tudnék konkrét kedvencet mondani, az összes számot ugyanúgy imádom, de talán amit napjában vagy 20x meghallgatok az a Shut up. Szerintem nem lett olyan vészes az új album. igaz, kicsit más, mint eddig, de ettől függetlenül nagyon király. a Perfectly perfect közben mindig a sírás kerülget...
rajtuk kívül még Skillet-et, Shinedownt, Three Days Grace-t, Sum 41-t, Rise Against, MCR-t, Blink182-t, Beartooth-t, Get Scared-et hallgatok, meg még elvétve néhány együttest.
jó látni, hogy vannak, akik rajonganak értük, a környezetemben sajnos senki ilyen nincs :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!